11 november 2010

hviit jul.Jag har sagt det förut, åhh för alla dessa fina nättidningar. De som har de fina bloggarna Konfettiform och Hviit har samlat en massa fin julinspiration här.

Och dessa pappersstjärnor är väl de allra vackraste? Förförra julen skule jag för första gången vika sådana stjärnor. Jag hade tänkt mig hela granen full. Enkelt sa en kompis. Och jag brukar inte direkt gå bet på papperspyssel. Men det var något med sista momentet. Fast jag kunde liksom inte släppa att jag inte fixade det. Varje kväll i en veckas tid så hamnade jag där framför pappersremsorna, lika sur varje gång. Fast så var det en natt vid ett-snåret som jag hittade en barnsligt enkel beskrivning hos någon vänlig själ på nätet. Tack för den. Men det blev bara en endaste. 

Tipset om Hviit Jul från Fru Fly.
Bilder härifrån.

3 kommentarer:

  1. Visst är det en riktigt fin samling bilder i den! Man blir ju nästan lite sugen på ett eget nätmagasin :) Jag köpte ett gäng med pappersstjärnor för några år sedan. Jag har nog respekt för mitt eget tålamod för att försöka mig på egna :) Men vita smällkarameller skall vi väl klara av i år i alla fall - insamling av hushållsrullar pågår för fullt!

    SvaraRadera
  2. tack för tipset, ska kolla upp!

    SvaraRadera
  3. Tror att jag skall prova en vit jul i år, undrar bara vad barnen kommer att säga?

    SvaraRadera