24 november 2010

snyggpyssel.


Idag fick jag in värsta fina pysslet på Mokkasin. Stjärnor och minimobiler. Bara papperet gör ju en lycklig. Och själva pysslet är ju urtjusigt! Och faktiskt, tro det eller ej, inte särskilt knepigt. När jag såg stjärnan så tänkte jag att det här kan väl aldrig en sjuåring (åldersrekommendationen är från 7 år) fixa men när jag kollade beskrivningen insåg jag att absolut kan den det.


Jag måste bara visa hur fint det är i de braiga instruktionsböckerna som följer med. I love it. Lovar att återkomma när vi har pysslat. Fast jag tror det här får hamna i julstrumpan så det kanske dröjer ett tag...

10 kommentarer:

 1. Wow!! Stjärnorna ser helt fantastiska ut!
  Vad kostar dom? Kan man köpa en över nätet, för jag bor tyvärr inte nästgårds till din butik (eller det kanske är tur egentligen, för annars skulle jag nog förköpa mig på allt fint du verkar ha!)!?

  SvaraRadera
 2. ser helt ljuvligt ut! älskar det här med fina papper, då blir ju pysslet fint per automatik liksom.

  SvaraRadera
 3. Galet snyggt! När kommer webbutiken :)?!

  SvaraRadera
 4. Petra - 99 kronor och då räcker pysslet till en stor och två små. Självklart kan du köpa ändå, maila mig på order@mokkasin.com.

  Weronica - Åh den där webbutiken... Jag tycker nästan det är piiinsamt, tänkte ju mig att den skulle varit uppe i juni. Men attans vad tiden går. Och efter en natt med 2 tokkräkandes barn (och jag som senast igår skröt om att numera får vi bara light-magsjuka, detta var allt annat än light) så känns det inte ens som det kommer att ske i detta livet!!?

  SvaraRadera
 5. Lovely pyssel!!! :-) Fantastiskt...

  SvaraRadera
 6. Oj så fint! Vill ha, men tror min lille A är på tok för ung. Hmmm...kan kanske köpa till mig själv :)!!!¨Jag har verkligen fastnat för pyssel nu när jag går hemma i väntans tider!
  KRAM/ Jennifer

  SvaraRadera
 7. Fantastisk shop du har. Love it:-)

  Kig endelig forbi min blog og deltag i min give-away:-)

  glædelig jul!!

  SvaraRadera
 8. Söta du! Vi är ju fler som väntar på din webbutik -men har full förståelse för att det inte är ett snabbfix. När du visar grejer från affären, kan du inte skriva priserna lite diskret längst ner i inlägget -det vore så bra.

  Är avis på både dynamon o lådhurtsen!
  Fin kväll på dig!
  Cecilia

  SvaraRadera
 9. Hur många 20 x 20-papper ingår i setet?

  SvaraRadera