29 november 2010

minimello 2010.


Vad är första advent och massor med snö? Ingenting när man har ett eget Minimello. Ungarnas helgprojekt har varit detta och höjdpunkten var såklart när allt skulle filmas. Den filmen var hur kul som helst kan jag lova. Linus Rockis vann med en smäktande ballad.


Bilderna är från genrepet. Sen justerades mickhöjden för de långa deltagarna. Kulisserna snyggades till ytterligare. Och någon fick ny frippa.

6 kommentarer:

 1. Här med är det Minimello för hela slanten. Två artister står och väntar på att skickas iväg till nästa års upplaga, men det vete katten om de håller sig snygga så länge. De är ju liksom rätt tummade redan.

  Och vad ska det bli av lillans fredagar nu när ljusen har slocknat och musiken har tystnat?! :)

  Hälsa kidsen att det ena riktiga snyggingar de skapat. Linus Rockis hoppas vi få se mer av i framtiden. :)

  kram
  Lina

  SvaraRadera
 2. Har STORA barn och ett litet, så några minimellosar finns det här...än...:-) Men de var ju ett väldigt snyggt gäng där hos er.:-)

  Copade peppis receptet av dig, så snart blir det pepparkakor. Tror jag försöker mig på småstugor jag med...eller så gör jag som jag gjorde förra året...låter min 15 åriga dotter göra huset. ;-D

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Men åh, vilka ljuvliga små skapelser! Kreativt så det förslår!

  SvaraRadera
 4. Men så tjusiga! Hur fina som helst!

  Jag läste om din hektiska december - himmel och pannkaka. Jag har inte tänkt på det där tidigare att det kommer att föra med sig massvis av julfester och avslutningar med barn. Vi som redan har fullt upp tycker jag :)

  Ha det gott!

  Kramar / Kristina

  SvaraRadera
 5. Vilket festlligt gäng de skapat!! De är otroligt påhittiga och kreativa.När blir filmvisningen? undrar mormor

  SvaraRadera
 6. Hej Sofia, vilken härlig blogg du har.
  Tack för kommentar hos mig nyss, och tusen tack igen för din order :)

  Och vad kul med Minimello. Mina barn intresserar sig inte för Bollibompa eller SVTs barnprogram längre, så jag hade helt missat den där världen.

  SvaraRadera