05 november 2010

ha en fin helg alla!


Snart, snart har vi en väldans fin liten veranda. Nu är äntligen ny pärlspont på plats och i helgen ska den målas färdig. Kan lova att bara grundmålningen gör att den känns klar.


Förra sommaren drog projekt "återställa veranda från 1913" igång. Fast först tog det en alldeles faslig tid innan vi hittade den, väl gömd under två fasader. Och sen skulle varendaste ett av de 19 fönsterna plockas bort och renoveras. Ett tag såg det ganska illa ut. Tyckte åtminstone jag. Det var när det stora fönstret (som hade ersatt tre av de gamla någon gång på sjuttiotalet)togs bort. Men K är inte den som misströstar i första taget. Jag minns att jag tänkte, Är han verkligen helt säker på att han vet hur man gör sånt här? Och jooo...

5 kommentarer:

 1. Så spännande, kommer bli fint! det e ju det som e så kul med gamla hus, alla bevarade detaljer!

  Ha en fin lördag
  Kram

  SvaraRadera
 2. Veranda, hur romantiskt är inte det!? Jag vill också ha en veranda, och en hamock! Sen lite punch och livet är fullbordat. Låter jag som 95? Jo, lite tant-romantik skadar ingen.

  Ha en fin lördag.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Samma här!målar just i dag våran veranda som renoverats
  och byggts om under sommaren:)

  trevlig helg

  SvaraRadera
 4. Men så härligt. Låter fantastiskt! Ska bli kul att se bilder när det är klart.

  Vi planerar också för en veranda som utbyggnad i vårt kök den dagen det är dags för oss att ta tag i stora renoveringen. Älskar inglasade verandor!

  Kram / Kristina

  SvaraRadera
 5. oj, vilket hus! där vill jag bo

  SvaraRadera