16 december 2010

8-7-6-5-4...


Lusse-racet är till ända, lite skönt ändå. Och nedräkningen har börjat. Liv tyckte det var bra när det var tio dagar kvar för då kunde man räkna 10-9-8.... funkade tydligen inte innan.

Jag hade tänkt att klippa in lite bilder från årets julkalender men det lyckades jag inte med. Men vad jag gillar scenografin i år. Jag sitter där och ojar mig till barnens stora irritation. Lamporna (såg ni lampan på skrivbordet i arkeologernas rum åhh) sofforna, tapeterna, mönstermixen, skåpet vid trappen... Ni hör ju själva, handlingen är definitivt sekundär. Fast den är helt okej den med.

Bilder Milk.

7 kommentarer:

 1. Jag har bara kollat på kalendern med ett halvt öga men jag instämmer, urfin scenografi!

  SvaraRadera
 2. Nedräkningen gör mig stressad...vill ju bara ta det lugnt..Men när man tänker att julafton är om en vecka, jag har inte köpt nån mat, inga klappar, och inget GODIS!! Då undrar jag hur jag ska hinna?! Har förresten inte städat heller, och alla pysselprylar har tagit över mitt hem.. Hm...Äh! Blir ju jul nästa år med, DÅ kanske jag fixar det!! :-D

  SvaraRadera
 3. Haha, och här har du ett eko. Jag med såg den lampan, och så soffan där i hallen utanför hotellrummen, och det och det och det och... Dessutom tycker jag att mamman alltid är så fin i sin mönstrade klänningar. Jag tror minsann att jag med vill gå i klänning så som hon. Ja, årets kalender är den bästa på mycket mycket längre och vi är så pass fast att maken minsann såg den på datorn när han kom tillbaka till hotellrummet efter tjänstemiddagen. Han är bortrest i jobb och missar familjen här hemma, men inte familjen på hotellet. :)

  SvaraRadera
 4. Bara skrattar när jag läser ditt inlägg för jag känner igen mig alltför väl. Man har olika intresseområden kan man säga ;)
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 5. :) Håller med! Och kul med en kalender som hela familjen gillar - även om man ser olika saker.

  SvaraRadera
 6. att jag inte tänkte på att önska mig en högtryckstvätt! fasen också, o nu är det säkert försent...

  SvaraRadera
 7. Great styling kids-style!
  Ha en fortsatt fin søndagskveld ;)

  SvaraRadera