10 december 2010

vägra julstress.


Vi julfixar lite lagom hemma. Det är ingen idé att hetsa upp sig i onödan för allt man inte hinner. Jag tänker vägra julstress i år. Det är bestämt. Julkorten får bli en get efter tipset igår. Och barnen ritar egna kort och skickar till bästisarna långt borta. När det gäller pyntet så är det inte heller särskilt maxat. Jag har några favvosaker och barnen har desto mer. Så de kör sitt race och jag tar det med ro. Kanske inte så stilrent på vissa ställen i huset, kanske inte som jag hade gjort själv. Men de är glada och jag med.


Men de få favoritsakerna tar jag gärna fram. Som stjärnan som jag fick från en av mina bästa vänner en gång. Den är så fin, så fin. Finns här. Trycket har Sandra Juto gjort, som har ett jättebra erbjudande som jag tipsades om här. Tillsammans med tre andra bilder är det Nomis och Charlies julklapp. Men de är så fina att jag har inte haft någon lust att slå in dem. Uppe på skåpet har ingen ändå någon koll. En annan sak, när ni ändå är inne hos Darling Things så smit in på den nyöppnade, finfina nätbutiken.

Ha den skönaste helgen! Jag ska göra bokföring, hurra...

5 kommentarer:

 1. Absolut. Vägra stress. Jag blir alltid glad av att gå in på din sida. Det är ju så med vissa bloggar. Man bara gillar - typ allt :) Jag har Jutos dansande gubbar. De blir man också glad av. Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Bokföring, nu igen! Känns som nyss. Var tapper.
  Stjärnan är Jättefin, sådär lagom jul att den kan vara kvar ända till midsommar om man vill. Totalt stressfritt!
  Stor kram Anna

  SvaraRadera
 3. Här stressar vi inte heller. Varför ska man?
  Fin bild.
  //Elin

  SvaraRadera
 4. Superfin blogg, hem , familj kan bara ana hur wonderful affären är! Tack för kommentarer på Dos - blev väldigt glad. Ha en skön helg
  Hälsningar
  Isabelle

  SvaraRadera
 5. Varför stressa? Sniglar kommer också fram !

  SvaraRadera