20 december 2010

tänk vad lite glitter kan göra.


Jag är så himla glad att det är snö hos oss. Det är nästan så att jag börjar tro att vintermornar är mina absoluta favoritstunder på året. Jag vet, det är mörkt, trött är man, fryser som sjutton gör man och tusen kläder ska på. Men attans vad vackert det är. Som en saga i glitterskrud. Som värsta, sköna Disney-winter- wonderland. Imorse konstaterade Viggo att det såg ut som lamporna grät diamanter. Ni hör ju själva. Det är magiskt som bara den.

3 kommentarer:

 1. Magiskt var ordet, och simsallabimm så förvandlas bilen till släde, inga förseningar på t-banan och de små mössen syr klart min klänning och städar varendaste hörn i huset! Vackert, inte sant...! ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag håller med. Det är så magiskt vackert, likt en saga. Man får nästan ont i kroppen av att sitta inomhus, man vill bara ut i den vackra naturen och känna knarrandet under fötterna. Underbara vintertid! :)

  GOD JUL!
  Kram från Lotta

  SvaraRadera
 3. Hm..när jag kliver upp är allt bara grått o trist..inga blänkande kristaller nånstans...Men på kvällen är det vackert..då tänder jag ljus överallt i vårt hus, dottern räknade till 34 igår. :-)
  Gillade dina ljusstakar du målat!
  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera