30 december 2010

mera blommor.


Det gick över fortare än jag anade. Julens sega status är ett minne blott och jag känner mig peppad för nya projekt. Nomi och Charlie delar rum. Ett megastort rum som liksom har legat lite på efterkälken på piff. Rummet är lite knepigt. Vinklar och nästan inga hela väggar. En väldigt stor dubbel skjutdörr och en inte riktigt lika stor pardörr plus två stora trippelfönster omringar rummet. Just därför så fegade vi ur med Krysantemerna och tapetserade bara den enda hela väggen plus lite till. Men nu har jag ändrat mig så fler tapeterrullar är beställda.  Och sen ska fina tryck från Fine Little Day och Sandra Juto upp ovanför byråerna. Den tjusiga loppis-lampan med sammetsskärm ska bara (har visat sig inte vara så bara..) få ny sladd.

Tvillingarnas rum är helt klart det med mest färg i hela huset. Inte så häpnandsväckande kanske, med den tapeten. Och det rummet med flest mörka möbler. Pappas gamla utdragssäng från fyrtiotalet har fått styra en hel del. Jag är helt förälskad i den där sängen. Kommer bli väldigt svårt att inse att den en dag kommer vara för liten för Nomi.

9 kommentarer:

 1. Vilket härligt och färgsprakande retrorum.

  SvaraRadera
 2. Åh, vilket underbart rum. Älskar retrotapeten och den lilla sängen. Bedårande söt!

  Kram från Lotta

  SvaraRadera
 3. Andra gången du övertygar mig om att den tapeten SKA upp i vårt kök!!

  Fantastiskt fin i barnens rum också.

  Tack för titten Carina i Älvsjö

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder! Tapeten i barnens rum är helt ljuvlig! Jag såg en liknande säng på loppis häromdagen och jag ville genast köpa hem den.... men jag har inga så små barn så det var bara att inse att det inte gick ;-)

  Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 5. Hej igen! Tack för titten. Och som svar kan jag bara säga, två självklara Ja :-). Kram!

  SvaraRadera
 6. Jag vill önska dig och din familj ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!! kram jessica.

  SvaraRadera
 7. Gott Nytt År!
  Och tack för en fin och inspirerande blogg

  Linda

  SvaraRadera
 8. Här en till som sovit julsömn... :)

  Jag förstår din oro över sängen - jag med bär på en sådan oro här hemma. Ibland undrar jag om man inte kan tvinga en tonåring att sova kvar i en "sjuttis utdragbar"... Försöka duger ju. :9

  Om jag var tvilling hos er skulle jag stortrivas bland solglada väggar och vackra tryck.

  En varm gott-nytt-år-kram till dig och ett stort tack till "Fabriken" som ju var den sidan där jag hittade dig.

  SvaraRadera
 9. växasängen är jättefin! Det är en av mina hang ups och jag har fler sängar än barn... en av dem är lik din fast målad.

  SvaraRadera