15 april 2011

man har väl rätt att ändra sig.


Lagom när vardagsrummet hade antagit en sofistikerad feeling i beige, petrol och lite dov gul. Med snygga taklampan från sextiotalet. Lite lyxigt sådär. Precis lagom då råkade jag på ett tyg. På Åhléns. I skön pastell och påfåglar. Faktiskt alldeles perfekt till nya sofföverdrag. Och snabbt som blixten flyttade den gamla Svensk Tenn-lampan (från Augustas) ner från sovrummet. Och platsade galant på pelarbordet bredvid Snöbyrån. K tyckte att det var lite tantigt. Egentligen är han nog mest besviken att vårt vardagsrum fick vara sådär i tjusig sextiotalsanda i endast sex dagar. Men tyvärr, tyvärr. Jag känner absolut att det nog måste omöbleras lite. Igen.

Ha sköna helgen. Bland fågelkvitter (jisses vad det kvittras) och vårsol. Och förresten, tulpanerna i förra inlägget. Jag som inte har en aning om växtligheter var tvungen att fråga på blomaffären. Det är Franska piontulpaner. Tjusigt som tusan. Fast idag gör de skäl för namnet. Som stora pioner faktiskt.

8 kommentarer:

 1. real and artificial blossom - how nice!

  Salut!
  Franka

  SvaraRadera
 2. Jag förstår dig fullt ut, du var tvungen.

  A woman gotta do what a woman gotta do! :)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Härligt :-)!! Och du, spegeln? Supergärna! Kraam!

  SvaraRadera
 4. Å sen kan man ju ändra sig igen. Och igen. Och igen. Känner igen det där impulsiva... det är helt hopplöst! Tror inte det finns nån hjälp att få heller ;)
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 5. Man kan alltid ändra sig - är det inte det som är meningen med allt!?

  Gillar tyget jättemycket - härlig blomsterkänsla!

  hälsningar

  Josefin

  SvaraRadera
 6. Ja, det har man! Rätt att ändra sig alltså. Även om den första varianten av vardagsrummet också lät fantastiskt. Kram!/Malin

  SvaraRadera
 7. Håller helt med dig! Jag har ett lager möbler i källaren för olika stilimpulser, 60-tal, sekelskifte osv som bland annat inkluderar tre olika matbord....Det blir så mycket enklare att göra sina stilbyten då! Tack för en jättefin och inspirerande blogg!

  SvaraRadera