02 november 2011

kids stuff.


Vikta tranor hängades i långa trådar från taket är fint. Fast de kommer inte dit av sig själv märkligt nog. Dörren till Livs rum är för tillfället en trevlig dörr. Det kan vara värre. Skyltar med förbjudet tillträde, småglin undanbedes och regler krävs. Lilly är hennes smeknamn och Sofia andranamnet.


Studio Violets lilla fina vykort som inte finns längre. Sorgligt nog. Tur att postern finns. Love it. Och de vikta pappersdjuren byter rum vareviga dag.


Barnens anslagstavlor är de vackraste. Och så Viggos favoritvykort inköpta i Paris. Inte så värst vackra men han är så imponerad över att både frihetsgudinnan och Eiffeltornet är på samma bild. "Det är ju heeelt otroligt, visst??!"

4 kommentarer:

 1. fint! har du klätt in anslagstavlan med tyg eller något liknande? supersnyggt mönster! och på tal om mönster, reportaget från Plaza är underbart!! jag bläddrar nästan varje dag och vill bo där. det är min dröm tills jag får ett eget hus. ville bara säga det. tack för all inspiration från dig!

  SvaraRadera
 2. Hej Angelica! Vad du är snäll, tusen tack!
  Japp, anslagstavlan är klädd i tyg. Bara dithäftad! Själva anslagstavlan är från då jag var liten men det går ju att köpa liknande på byggvaruhus, för du har säkert sett i Plaza :) att den är ganska stor, de är ju oftast så pyttiga annars.

  SvaraRadera
 3. Så masse fint! Kjekt når barna kan bli inspirert av farger og mønster! Så finnnee bilder!

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga inspirerande bilder! gillar färgskalan och mönstermixet

  SvaraRadera