27 november 2011

snö, hoho!


Idag har jag önskat mig en enda liten sak. En ganska så obetydlig men ändå så omöjlig och så fasligt fint det hade varit. Med bara lite. Snö. Eller åtminstone några minusgrader och lite gnistrande frost.

Egentligen har jag gått runt och tyckt att det har varit lite bekvämt och i allra högsta grad en lat och nöjd företeelse att barnen fortfarande går till dagis i sneakers och fingervantar. Och jag har inte behövt ens få lite ångest över att vi faktiskt inte har rotat runt bland overaller och kängor för att se vad som passar. Fast det är december snart.
Men idag. Snö, jatack och please. För då hade det ju verkligen inte spelat någon roll att det är lite skralt på adventspyntet härhemma. Fint ändå hade det liksom varit. Med vita träd och iskristaller på rutorna. Men man kan ju inte få allt här i världen. Och jäklar vad det regnar och blåser (men jösses vad det blåser!) och gräset är knallgrönt. Lite märkligt är det allt.

Och om någon tycker att jag bloggar förfärligt dåligt nuförtiden så kan jag bara skylla på en sak. Affären... herregud så det kan bli. Såklart superkul men det är jag i packrummet (som det numera kallas) alla timmar och alla dar. Och packrummet har flyttat ut i vårt sovrum. Så det är ju inte konstigt att det är det enda man drömmer om nuförtiden. Silkespapper, kartonger och bruna paket. Det är liksom det sista jag ser när jag somnar och det första jag ser när jag vaknar.

Kort ifrån Talent Gallery.

8 kommentarer:

 1. Oj så fina kort! Väcker helt klart mitt habegär :)
  Vi längtar efter snö och kompenserar med fuskflingor i papper, tapet, fimolera, krympplast, you name it...

  Tack för din fina blogg! Gör inget att du inte hinner med när varje inlägg är så bra!

  SvaraRadera
 2. Haha, packrummet i sovrummet, ja det låter onekligen som du har fullt upp, men ändå får du till det så härligt avslappnat och fint i dina inlägg. Roligt att affären går bra!

  SvaraRadera
 3. Jag vet ALLT om att packa i sovrummet. Själv somnar och vaknar jag till färgglada armband. :)

  SvaraRadera
 4. Hoooo, hoooooo! Håller med på alla punkter! Toklängtar efter snö och vackert vitt landskap, men samtidigt är det vansinnigt skönt att slippa kämpa på barnen varma vinterkläder. Letade fram vinterskorna på vinden i helgen, inte för att de varit efterlängtade av barnen - de föredrar shorts och sneakers året runt. Men det lättade den här mammans dåliga samvete lite i a f... ;)
  Idag har vi fått ett U N D E R B A R T paket från Little cute Mokkasin! Här blir det bokstavs-banners för hela slanten ikväll! Superfint och stort tack! :) Kram

  SvaraRadera
 5. Nej, Sofia, det är inte konstigt att beställningarna dräller in. Jag har ALDRIG någonsin fått ett så fint paket när jag beställt från nätet. Du är helt underbar och din butik är bara att tokgilla. Kramar i massor! Kicki

  SvaraRadera
 6. Så kul att det går bra med fina affären!!! Och vilka underbara kort. Nog längtar jag också efter lite snö nu allt... Kram Elina

  SvaraRadera
 7. Wiih, så himla kul att det går bra för finaste butiken Sofia! Men åhh... akta dig lite också, en aning varning, på det där med att somna och vakna direkt och rakt in i jobbet.. I know 'bout that! ;-)!

  Stora kramar / F

  SvaraRadera
 8. Hej, jag har ingen möjlighet att hämta min beställning, så skicka det gärna! Hls Linda

  SvaraRadera