05 november 2011

tintin.
För ett tag sedan fick Viggo en ny serie-crush. Tintin. Och snacka om att äpplet inte faller långt. K fullkomligt älskade Tintin som barn och diskussionerna om alla dessa äventyr har varit många och långa på sista tiden. Och jag hänger inte med övertaget, men Tintin har aldrig varit min grej. Det är knappt man vågar knysta det härhemma, vilken planet är du ifrån liksom.

  

Så snacka om att filmen kom som grädde på moset. Lycka. Och för att komma i riktig stämning har Liv och Viggo plöjt igenom Enhörningens hemlighet och Rackham den rödes skatt ett otal gånger. Nu är de i alla fall på plats och jag ser fram emot recensionerna.

Psst! Viggo har äntligen fått en vilding-tröja. Lycka igen.

7 kommentarer:

 1. Vad mysigt det ser ut när dom sitter där och läser.

  TACK föresten, för paketet som kom igår! Husen var (såklart) jättefina och inslgningen av paketet var fantastisk! Det är en fröjd att öppna paketen som kommer från dig!! :-)

  SvaraRadera
 2. Jag är då inte ett fan av Tintin, men måste ändå säga att filmen var riktigt bra. Så verklig så man nästan undrade om inte delar av den ändå var på riktigt... Kram Kicki

  SvaraRadera
 3. Tintin er sej. Og filmen er fantastisk :)

  SvaraRadera
 4. Vad gosigt det ser ut! Måste fråga var kommer fåtöljen ifrån?

  SvaraRadera
 5. Härligt! Jag läste Tintin jämt när jag var liten.:-) Stina

  SvaraRadera
 6. Anna - Fåtöljen kommer från Ikea. Fast jag vet faktiskt inte om den finns kvar...tror inte det. Den är rätt gammal. Gillar den!

  SvaraRadera
 7. Tintin böckerna är sååå bra! ser fram emot att se filmen jag också :)

  SvaraRadera