27 maj 2011

fredagsmys.


Regnet öser ner. Det blåser så ända in i norden. Snart börjar det säkert hagla också. Det haglar ovanligt ofta nuförtiden. Och hagelflingorna är stora som tefat. Nästan. Och i den här lilla stan gå man helst inte över tröskeln när det ruskar på det här viset. Hoppas att folk har pysselfredag istället. Det hade jag haft och lyssnat på Lykke Li (fast det gör jag ändå). Och först skulle jag göra detta för att komma i rätt pysselstämning...

Lusläsa den här förträffliga tidningen tillägnad papper. Förstå så bra.
Titta på de här bilderna om och om igen och tänka att det nästan är drömlikt och ett väldigt sött examensarbete. Och titta vilken fin bok!
Spana in grymt fina små skapelser både här och där. Den här donnan är dessutom väldans bra på tips. Vad sägs om det här?
Vara lite lycklig över att jag hittade den här beskrivningen. Lycklig för att den var så söt till skillnad mot alla andra svindyra varianter. Och för att mina barn aldrig mer kommer behöva tjata om en pinata. Nu kan de få så många de vill.
Och om jag bodde alldeles nära här. Skulle jag kvista dit och köpa en sådan här till min fina mor.

Gud vad jag blev sugen på att göra en pop-up-bok. Tur att det är stängningsdags på den här affären. Finaste helgen önskar jag er!


9 kommentarer:

 1. Lovely photos - makes me want to start painting :)

  SvaraRadera
 2. Vad massa roliga länkar du bjuder på!
  Och visst är det rätt härligt med regniga dagar ibland, så man bara kan sitta inne och pyssla, fixa och dona. :-)

  SvaraRadera
 3. Vilka kreativa bilder;) Bra länkar! Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Oj så många länkar som gör mig nyfiken. Var bara tvungen att säga hej och önska fin helg först!

  Kram / Kristina

  SvaraRadera
 5. Vilket galet inlägg, klicka här och där och hit och dit. Det tog liksom aldrig slut. Galet och alldeles, alldeles underbart. En såndär mexikansk godis-boll hoppas jag att jag slipper göra! En gång var jag på en BBQ i USA och någon fick pinnen i huvudet. Oj, oj, inte bra! Nä hu, jag ska hemlighålla det där för all framtid. Sådant där går verkligen inte att göra själv. Verkligen inte!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Så vackert! Jag gillar sådana där härliga färglådor. Och pinatas - de är så härliga. Som en smällkaramell, en jättestor. Mina barn hade gärna stått och slått på en sådan :)

  Tack för en härlig blogg! Jag länkar.

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Dina inlägg är så fina, blir alltid lika inspirerad! :-)
  Jag flyttar min blogg till ny adress och bloggar nu under mitt namn istället på http://elinadahl.blogspot.com/ hoppas du följer med i flytten!

  Ha en fin helg!
  Kram Elina

  SvaraRadera
 8. idag vad det dags för ännu lite fönstershopping i din fin fina butik. Såg ditt meddelande på påsarna... så tråkigt för MIG. Men kanske bra för dig..Är det någon slags utförsäljning på onsdag? I så fall smiter jag från jobbet flera timmar tidigare. Vem vill inte besöka finaste butiken innan det är försent.

  SvaraRadera
 9. Amen lägg av vad du är gullig! Hittade en superlänk för ett dag sen som jag sparade för jag nästan visste att du skulle gilla den lika mycket som jag men nu kan jag inte hitta den igen! Du får en annan som också är fin: http://curiositygroup.com/calendarofthemonth/

  SvaraRadera