29 februari 2012

gaah...


 
Jag vet att det kunde varit värre. Men när man har en affär som går ut på att man ska skicka saker då är man väldigt tacksam om det går att skicka. Och väldigt galen om det inte går. Och går det halvvägs då bryter man lätt samman. Bokat, betalt och klart.  Och jädrigt lättad efter att det äntligen funkar såhär på tredje dagen med strul. Ända tills de där fraktsedlarna ska skrivas ut. Tvärnit. 

Nämen oj sa posten, man tog visst bort skylten om serviceuppehåll för tidigt. Det funkar ju inte nu heller. Nä, just det, jag märkte det. Men vi betalar tillbaks. Tack, vad bra...


Och i den bästa av världar hade jag redan sytt kuddar av tyget Stockholm Blad som jag köpte i höstas. Sittkuddar till y-stolarna, för att slippa köttfärssås på den flätade sitsen.  Bara en sådan sak.

7 kommentarer:

 1. Ah, ett riktigt fint mönster från Ikea. Me like. Hoppas skickandet löser sig. //Lisbeth

  SvaraRadera
 2. Nej men vet du vad.... Köttfärssås på y-stolarna är verkligen inte okej. Skit i paketen, sy dynorna. Pronto!

  SvaraRadera
 3. Det blir snyggt när det blir klart!

  Anita

  SvaraRadera
 4. Fy så tråkigt, det låter inte som en bra dag alls. Hoppas allt löser sig!

  SvaraRadera
 5. Jobbigt när det inte fungerar! Även jag har flera meter av det tyget som bara ligger. Jag ska sy kuddar, men det kommer alltid något annat i vägen. :)

  SvaraRadera
 6. å vad länge sen det var jag kommenterade här, skärpning! vad fint och vårlikt ni har det med alla färska blommor, och y stolarna är fantastiska, favoriter, lycka till med packningen :) kram annie

  SvaraRadera
 7. Den som väntar på något gott :-)

  SvaraRadera