03 februari 2012

snabba fredagen.Varför är fredagar aldrig som i reklamen? Ni vet, det berömda fredagsmyset. Om en dag går fullkomligt åt pipsvängen så är det troligast en fredag i vår familj.  Och till på köpet känns det som den här dagen går extra snabbt. Vi närmar oss med andra ord det förväntade myset med stormsteg. Och jag har fortfarande inte hoppat ur pyjamasen. Eller jag har bara hoppat ur halva. Och det är ju inte det att jag ligger i sängen med täcket över huvudet. Nix, man kan kvista iväg till dagis och skola i pyjamas, man kan ta emot leveranser och lämna ut beställningar, man kan åka till Ica och man kan absolut jobba järnet i pyjamas. Nu har jag ju inte en rutig flanellpyjamas. Fast ändå en pyjamas. Men när allt kommer omkring behöver man ju inte hoppa ur den för att fredagsmysa. Det går ju faktiskt utmärkt såhär. Så jag pyjamasjobbar en stund till. Sen så.

Fin fredag till er, hoppas ni får mysa som bara den.Och förövrigt funderar jag på en lite mer bohemisk, mönstrad girlang.I italienska Carta Varese papper från Papper för konstnärer. Jag sa ju att den här cirkelskäraren gör mig manisk.

9 kommentarer:

 1. Hi hi, jag fullkomligt älskar fredagar, känslan att få vara ledig :). Roligt med pyjamasen, härlig inställning!!! Ha det! /Jennifer

  SvaraRadera
 2. FRedagar är oftast min städdag. Och det går ju jättebra att städa i morgonrocken. Lustigt, jag har också nya girlangtankar, men i färg. Gjorde ju kart- och bokgirlanger innan jul.

  SvaraRadera
 3. Vilken mysig fredag du verkar ha. Fredagsmys på hög nivå att gå i pyjamas hela dagen. Här är det lite kaotiskt när mörkret börjar falla så mycket som ska hinnas med innan dagen är slut.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det låter toppen med en pyjamasfredag. Lycka till med cirklarna.

  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 5. Roligt att höra att det är fler som inte kliver ur pyjamasen förrän kring 5-snåret :). Här i byn är det inte så noga, men när jag ska in till stan och på jobbet kan det vara bra att vara pyjamasfri om jag säger så.

  Härlig blogg med mycket inspiration!

  SvaraRadera
 6. låter underbart med en pyjamas-time under dagen!

  SvaraRadera
 7. Haha... samma här.. jag går och lämnar den stora på dagis och sen hem igen med den lilla...

  Jag brukar ta en dusch på eftermiddagen och sen hoppar jag i pyjamasen igen. Då känner jag mig kvällsfräsch.

  SvaraRadera
 8. Jag använder ett par svarta träningsbyxor som pyamas. I dem kan man göra det mesta faktiskt utan att det höjs några ögonbryn ;) Fast jag glömmer att ta på mig sockar ibland och det känns ganska fånigt att trippa omkring barfota på dagis.

  SvaraRadera
 9. Cirkelskärare? Vad?
  Kramar Kicki

  SvaraRadera