02 februari 2011

suzy ultman.


I New York så hittade jag en massa väldigt fina papperssaker. Gjorda av Suzy Ultman med finaste hemsidan. 
Så idag plockar vi fram dem för att bli lite piggare och lite gladare. Annars gör vi en repris av detta. Och då syftar jag inte på bokföringen. Utan på den evinnerliga lilla åkomman, 2-veckors intervaller känns ju lite väl ofta. 

7 kommentarer:

 1. Vilka fina :).
  Men era stackare, hua.
  Jo, jag måste ju passa på att gratulera er som kommande hundägare :). Jag skrattade så att jag grät när jag läste inlägget. Så gulligt och otroligt roligt på samma gång. Visst är barn bara helt underbara(och ibland så plågsamt jobbiga).
  Ha en skön dag :)/s

  SvaraRadera
 2. Ah vilken härlig färgkick, och vilka motiv. Som pappersnörd är ju USA mecka, jag ville flytta in på Kate Spade. Krya på och hoppas att det slutar med en! Nu måste jag sluta, Sally håller på att river något. Kram!

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga motiv!

  Svar:
  Absolut, jag köpte min dymo på Clas Ohlssons. Är helnöjd med den.

  SvaraRadera
 4. Åh, underbart... Vilka mönster och färger!!
  Man blir ju så kär så. :)

  Krya på och hoppas att det inte blir något!
  Kram från Lotta

  PS: Tack för ditt gulliga mail. Du ska inte behöva ha dåligt samvete för att du inte svarat på en liten kommentar jag gjort. :)

  SvaraRadera
 5. Hm.. jag är ju också pappersnörd... och vilken hemsida. Smarrigt!
  Min dymo är också fr CO, är mkt nöjd, speciellt kul var att man fick med tre rullar; blått, svart och rött. Kostade ingenting och användbar som tusan. Väl noterar, på burkarna står det; skriv för tusan, skriv!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Härliga motiv! Missade detta när jag var i NY i somras, men dit ska jag garanterat tillbaka så... Tack för tipset och krya på er! /S

  SvaraRadera