14 mars 2011

agaton + kasthall.


Styling: Lotta Agaton  Fotografi: Philip Karlberg


Grymma bilder för Kasthall. Kändes alldeles perfekta att börja veckan med. Speciellt idag, när jag egentligen har superfokus (I wish...) på annat. På siffror. Det är nästan komiskt vad bokföring kan göra mig oeffektiv, ofokuserad och alldeles handlingsförlamad. Som om jag hoppas på små underverk in i det sista. "Snälla, söta kvitton hoppa in i era pärmar nu."

10 kommentarer:

 1. Jättesnygga bilder, mina favoriter var 3:an och 7:an. :-)

  SvaraRadera
 2. Kasthalls mattor är fantastiska och när sen Lotta Agaton har svingat sitt magiska trollspö över bilderna, ja då kan det ju inte bli mer än otroligt inspirerande!!

  SvaraRadera
 3. haha, ja det är inget vidare det där med siffror. Min man sköter det där men jag tycker det är jobbigt ändå. Han stör liksom med alla sina frågor om kvitton och önskemål om ordning o reda och allt vad det är: ) Men måste ju säga att jag är djupt tacksam att han fixar det åt mig...

  SvaraRadera
 4. Håller med, ljuvliga bilder. Och känner även igen den där känslan, helt plötsligt städar man som aldrig förr... ja då om inte förr förstår man att det är något big man undviker!

  SvaraRadera
 5. Den gröna är verkligen i en klass för sig enligt mitt tycke. Lycka till med siffrorna!

  SvaraRadera
 6. Jag håller med - superfina! Jag gillar 2:an och 3:an allra mest. Grönt och gult - det är jag det... just nu i alla fall. :)

  Kram!!

  SvaraRadera
 7. Verkligen grymma bilder...

  Kram Annaleena

  SvaraRadera
 8. Halleluja :) Hur fina bilder som helst ju!!! Funderade först på om Du hade tagit dessa bilder, det hade inte förvånat mig i och för sig för du tar alltid så otroligt vackra bilder. Den där mattan som liknar en filt av mormors-rutor är ju riktigt rolig.

  SvaraRadera
 9. Otroligt inspirerande och vackra bilder du bjuder på. Så härligt med något nytt och udda. :)

  Kram från Lotta

  SvaraRadera
 10. Kasthall har hur fina mattor som helst.

  Kram Helena.

  SvaraRadera