10 mars 2011

skön kalabalik.


Idag blir jag väldans nyfiken på Malins och Linas alldeles nya projekt Lite Kalabalik. Egen design, handplockade accessoarer och inredning från Istanbul. Tanken är att skapa Lite Kalabalik i den stilrena, skandinaviska stilen. Och det är en skön kalabalik vill jag lova, för jisses så fint!

Finns på Lite Kalabaliks egen shop, Stil Inredning & Design och på Plezuro, Rörstrandsgatan i Stockholm.

6 kommentarer:

 1. Absolut! Klickade mig in för några dagar sedan och föll- i vanlig ordning - för armband. Jag är en armbandsmänniska och skulle gärna bära lite kalabalik där :)

  SvaraRadera
 2. hej!

  Visst e dem underbara, passar till allt.
  Piffar upp vilken tråkig outfit som helst!

  Kram o tack för länkningen

  SvaraRadera
 3. Älskar Lite kalabalik! Har Lite Sober i min samling men det skall absolut bli fler. Först på listan ligger Lite kombination (halsbandet med nycklar). Malin är dessutom en HELT underbar tjej och vän. Hennes dotter är min Fillis bästaste vän :)

  SvaraRadera
 4. Ja, visst blir man lite sådär avundsjukt nyfiken? Verkar helt underbart att få jobba med så fina smycken och inredningen kan jag bara tänka mig hur underbar den kommer bli.
  Jag har länge kikat på armbanden men jag lider av svår beslutsångest och kan bara inte bestämma mig..
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Fick ett Lite Kalabalik armband i födelsedagspresent av Jonas. Älskar det, är så himla vackert! Ska kika in på länkarna o se vad dom erbjuder mer för fint.
  Ha en fin helg!
  Kram Linn

  SvaraRadera
 6. Rackarns så roligt Sofia, tack snälla för ditt inlägg. Och tack alla ovan för fina kommentarer och så roligt att du fick ett i födelsedagspresent Linn. Ni är alla med och skapar Lite Kalabalik!
  Hjärta/Malin

  SvaraRadera