28 oktober 2011

det blir en fin helg.Nu tar jag helg. En fin sådan tydligen. Eller som tur var. Egentligen skulle det här vara en helg med överraskning som pågrund av en mycket stressad bloggerska inte blev en sådan. Ni vet då själva överraskningspersonen (som alltså inte har en aning om det fina) kallt har räknat med att en helg har väldigt många timmar i jobbtid. Nästintill iskallt räknat med. Och strikt spikat ihop ett jobbschema inför fredagkväll plus lördag plus söndag, som heter duga.

Då kan det lätt bli så att de som så gärna ville överraska blir alldeles kallsvettiga och tänker att det här var kanske inte världens bästa idé. Så själva överraskningspersonen får veta allt ett par dagar i förväg fast det inte var så det var tänkt. Och när dessvärre hon också blir helt kallsvettig. Och vet varken ut eller in eller något om hur hon ska få ihop det hela då avblåstes allt i sista sekunden.

Men så kan man kan ju också hitta det där förnuftet igen och få tillbaka hela alltet. Såsom det var tänkt. Så överraskning eller ej. Imorgon äter jag middag här och sover där. Och det blir fint så.Idag jobbade både jag och K hemifrån. Eller det gör ju jag vareviga dag men inte han. Då kan man sitta i glasverandan och dricka morgonkaffe tillsammans. Och hela trädgården runtomkring var gul och alldeles dimmig. Det var  svårt att fånga på bild men kanske förstår ni hur fint det var.

9 kommentarer:

 1. Fattar precis... det är helt magiskt ute nu! Hoppas det håller sig ett tag till innan nån riktig köldknäpp kommer så att alla löven faller.
  Ha en underbar helg!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 2. Hej hej!

  Underbara foton. Ibland är ju livet så att man måste stanna upp och andas. Så ha det underbart imorgon.

  kram

  SvaraRadera
 3. Låter toppen! Njut!
  Kram / Maria

  SvaraRadera
 4. Jättefina bilder, förstår precis :) Så vacker utsikt ni har. Ha en fin helg! Kram

  SvaraRadera
 5. Helt fantastiskt fina bilder!
  Ha en jätteskön helg.
  Kram Elina

  SvaraRadera
 6. Det var ett bra beslut tycker jag! Det finns ju mycket kloka ord om ditten och datten i Disneys filmer. Men när det kommer till stress och inte hinna med brukar jag tänka på de sju dvärgarna när de sjunger: "Men vad gör det om hundra år när allting kommer kring" :-)
  Hoppas ni har en fin tripp!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 7. Jäklar vilka fina bilder du tar! Underbart.
  Hoppas helgen varit fin.
  H.

  SvaraRadera
 8. Vilka bilder!! härligt :)

  Ha en mysig söndag!

  Kramar Linda

  SvaraRadera
 9. Bra att du tog dig tid till att bara vara. Det går liksom inte att vänta på att arbetet tar slut. Not gonna happen. Man får sno åt sig lite tid ibland helt enkelt.

  Hoppas att det var ljuvligt!

  SvaraRadera