23 oktober 2011

sakta men säkert.Jag har ju sagt det förut, det gäller bara att titta åt rätt håll. Och liksom vara glad för det lilla. Till exempel att jag har lyckats få en tiondel av alla jobb-måsten gjorda. Och att jag har fått upp saker på tre och en halv hylla när resten av huset ser ut som något jag inte ens kan förklara. Man får liksom sparka sig fram mellan golvhögarna.

Men söndagen är lång och jag är pepp. Så länge det inte handlar om bokföring är jag alltid det. Och just nu känns det som jag har vinstlotten ändå. K drog precis till Busfabriken med sex ungar. Ensam. Vad är högar av jobb i ett megakaos jämfört med det? Alldeles underbart.


6 kommentarer:

 1. Haha - jag skulle nog vilja hålla med om att du drog vinstlotten. Ljudnivån på dessa lekpalats brukar mörda mig ganska fort - men att få greja på hemma i lugn och ro; det är lyx det. :-)

  SvaraRadera
 2. 6•åksjukerisk, "Framme snart?", Maggio på elva i volym, plastvulkaner, bokstavspommes, för mycket grädde till pannkakorna=bra!, lotterikranar som släpper vinsten precis innan... Och 1 miljon skratt! Klart bättre än kaoshögarna på golvet!

  SvaraRadera
 3. ...good idea, it looks great!

  HerzlicHsT
  Svenja

  SvaraRadera
 4. Precis så är det! Man måste fokusera på det man gjort och sluta stirra sig blind på det som väntar kvar... Bra där! Kramar Kicki

  SvaraRadera
 5. Hittade hit nyss och nu kommer jag aldrig kunna gå och lägga mig! Så mycket fint, så mycket inspiration! :-)

  SvaraRadera
 6. Det verkar vara ett fint jobb du har!

  Hoppas din Måndag blir härlig!
  Kram Elina

  SvaraRadera