12 oktober 2011

surt.


Hur mycket kan gå fel på en vecka egentligen?

Stopp i toan. Fullständigt totalstopp. Fast jag är inte den som är den. Allt löser sig med lite vilja. Och alla lamporna i köket har lagt av utom en. Nu är det inte så att felet är glödlampsbyte eller proppbyte, så oteknisk är jag inte (jaja nästan då). Men när det kommer till elmeck känner jag mig lite osäker. Och så var det dammsugaren som gick sönder. Den enda glädjen var att den inte började brinna som de två andra gjorde (som halvtimmen innan vi skulle ha lägenhetsvisning...snacka om panik). Till råga på allt går det inte att uppbringa skrivarebläck i den här stan. Beställningsvara... Väldans surt.

Japp, det var dagens sura ifrån mig som egentligen inte har något att sura över. Tack för väldigt fin pepp nedan

9 kommentarer:

 1. Ja det var allt lite surt. Alla problem på en gång.
  lycka till.

  Du har en väldigt fin blogg och ert hus går verkligen inte av för hackor.

  Trevlig dag.

  SvaraRadera
 2. Du vet vad de säger; en olycka kommer aldrig ensam. Och efter den floskeln säger jag; hoppas resten av veckan blir tipptoppbra! :-)

  SvaraRadera
 3. Ja men jag förstår dig, att humöret inte är på topp..är det något som går sönder så nästan alltid är det något annat som händer. Hoppas iallafall att resten av dagen blir superbra:) stor kram jessica.

  SvaraRadera
 4. Det blir bättre ska du se :-)

  Kram Elina

  SvaraRadera
 5. Kul, kul.....alltså skrivet!:)
  TACK för finaste paketet från din butik. Jag och flickorna här hemma har pysslat och pysslat....nu längtar vi efter mer.
  http://frufixochtrix.blogspot.com

  SvaraRadera
 6. Då blir nästa vecka bättre.
  Det är ju snart fredag. :)

  SvaraRadera
 7. Imorgon är en annan dag...Annica

  SvaraRadera
 8. Kontrar med en trasig toalett (fick köpa ny direkt - leverantören hade slutat tillverka reservdelar) en trasig tvättmaskin (katastrof big time!) och en telefon som la av. Så nu hoppas vi på fred och vila på trasighets-fronten. Även för dig! Kram

  SvaraRadera
 9. Ja så där är det bara ibland- allt går på tok...hoppas att det sura lägger sig nu;) Kram Johanna

  SvaraRadera