05 oktober 2011

made by viggo.


Det var vissa som inte hade några problem alls att bestämma sig över finheterna på La Droguerie. Tärningsberlocken var hetast. Och de försvann inte på vägen som vissa andra. Turligt.


Viggos halsband har suttit på sedan i söndags. Det blev väldigt omtalat bland kompisarna på skolan. Och han är helnöjd över sin högst strukturerade skapelse. Maxad minimalism typ.

9 kommentarer:

 1. Finaste Sofia. Tack för alla vackra och underbara bilder du ger. Förlåt för att jag är så himla dålig på att kommentera och förlåt för att jag aldrig gratulerat dig till din FANTASTISKA butik. (Men jag lovar att det i alla fall dyker upp ett inlägg om den snart i Kviddevitt...) Grattis! Och bra jobbat!

  Och grattis till reportaget i Plaza. Hur fint? Fantastiskt fint!

  Kramar i massor.

  SvaraRadera
 2. Tror jag det, det blev ju supersnyggt! Och jag känner att jag genast skulle vilja åka till Paris och besöka den där affären!

  SvaraRadera
 3. Åh så fint! Vilken liten tuffing! Kram

  SvaraRadera
 4. Såå man har ärvt mammas sinne och blick för det vackra märker jag! Jättefint och mycket personligt! Kramar Kicki

  SvaraRadera
 5. chain and skirts are a gorgeous combination. And the girl (I guess?) is so cute.

  SvaraRadera
 6. Åh, så snyggt! vilken duktig designer till son du har! Mina barn skulle också vara impade, och jag själv skulle heller inte ha nåt emot att gå med ett sånt där halsband!
  Det låter som en häftig butik - hoppas du hittar alla dom förlorade berlockerna!

  SvaraRadera
 7. Supersnyggt!!! Hejja Viggo!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 8. Vad kul att du skrivit på min blogg...såg också att du följer mig på FB Så jag säger Välkommen !! Kul för nu hittade jag din inspirerande blogg.
  Önskar dig en skön helg, Kram Maria

  SvaraRadera