10 oktober 2011

det verkar bli en vecka med min favoritkombo.


Som i ett slag blev hela bunten med ungar snoriga och fulla med halsont. Och den ena har ont i pannan och den andra i nacken. Den tredje hostar jättejättehögt så att de andra vrålar hest "Varföööör hostar du så högt!!!!" Och den fjärde är nog egentligen ganska kry men han känner efter den ena och andra krämpan. Och jag vet sen förut vad den här unisona krassligheten beror på. Jag har skrivit om det tusen gånger förut. Så fort pappan härhemma nämner ordet flygplan är det alltid någon som passar på. Och då passar jag alltid på att kombinera det med hetsbokföringen. Det är lika bra liksom.


Nåväl, som tur är finns det minsann annat att fokusera på. Som att väldigt rara Lina som har fina bloggen Kitchenbloom är bra på en himla massa saker. Förutom att hon är en snyggbloggare är hon en urduktig fotograf och formgivare. Och jag gillar min fina fågelbur och allt det andra. Och ni måste lova att kolla hennes formshop titt som tätt för när man minst anar är där nya finheter på gång.


Under veckan som kommer har jag lite tackrunda plus bloglove på affärens blogg. Under varje inlägg här på bloggen kommer det synas ett litet hjärta och direktlänk till favvobloggarna. Såhär:


Och då kommer man direkt till själva inlägget och kan snabbt som bixten själv klicka sig vidare till fina bloggen.

Och just det! Inom väldigt snar framtid ska här tävlas. Eller inte exakt här utan mer åt det här hållet. Jag lovar att det inte blir en knivig sådan utan mer som den här. Det enda som kommer behövas är ett klick eller två. Återkommer, ska bara smida lite mer planer. Och putsa på vinsterna lite till.

9 kommentarer:

 1. Haha, det är fint att du tar bacillerna positivt - jag tror man tar död på dem bäst på det sättet. :-)

  De där små dockorna var så fina att jag nästan dog lite. <3

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där så väl, att barnen blir sjuka så fort man blir själv med dem, eller när man själv är sjuk :( .. Men det som inte dödar, härdar brukar jag tänka och tar mig igenom det också ;) ..

  Såå fina bilder du visar och det blir spännande att se vad det är för tävling du ruvar på.

  SvaraRadera
 3. God kväll!

  Vilka härliga bilder. Den stora elefanten är så fin. Hoppas dina barn snart är på benen igen.

  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 4. Ja den vita elefanten är underbar!!! Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Ja, det är lite kvistigt när de små är sjuka. Särskilt när de liksom gör det i grupp. Men samtidigt kan det ju vara lika så gott att få det gjort. Hoppas de kryar på sig! Kramar Kicki

  SvaraRadera
 6. Fy för förkylningar! :( Hoppas att de kryar på sig snabbt och att bokföringen går i ett nafs!

  Lina är en favvo hos mig med!

  SvaraRadera
 7. Makalöst inspirerande bilder du bjuder på!
  Underbart!

  SvaraRadera
 8. Härliga bilder, hoppas barnen kryar på sig snabbt .

  //Johanna

  SvaraRadera
 9. Men oj, jag tror kanske att min kommentar försvann. Jag vill minnas att jag skrev något i stil med att jag var både stolt, glad, överlycklig, tacksam, generad, överväldigad och nästan dog av glädje när jag hittade mina fåglar på bild och mitt namn i ord på din blogg. Alltså, på allvarligt nästan dog den dagen. Man kan säga att du gjorde min vecka. Typ.

  :)

  Kram gånger tusen!

  SvaraRadera