07 februari 2012

lampskelett.Hur uppstressad får man lov att bli av inget kontakt med Internet? Ett dygn utan och man är färdig för nervsammanbrott. Då är det dags för semester känns det som. Men ordningen är nu återställd och jag bloggar, läser mail och har full koll på min affär igen. Full koll och en lättnads suck.

Och så till dagens grej. Har ni någongång spanat in lampskelett? Alltså vad som finns under själva skärmen, på gamla lampor mest. Den delen som sitter närmast glödlampan är det ofta lite finess på. Perfekt del att göra lite re-make av. Och det fina i kråksången är att gamla lampskärmar är inte det mest attraktiva du kan lägga beslag på. Har du tur får du några på halsen om du frågar loppischefen riktigt snällt.8 kommentarer:

 1. har du en sån där fin solspegel?!!!

  SvaraRadera
 2. Jag spanade också in solspegeln! himla fint!

  SvaraRadera
 3. lampskelett är ju fantastiskt, men jjag tycker att Mazarin i inlägget här nedan är snäppet vassare. helt superfin, och lite ledsen. nu vill jag skriva nåt smart för att du är så smart men jag orkar fan inte, är aptrött. men heja Masarin, tjee täm (typ älskart på min franska)

  SvaraRadera
 4. Vackert. Och solspegeln, hur vacker?!!!

  SvaraRadera
 5. Jag håller med. Håller alltid ett öga på lampavdelningen när jag är på loppis. Men senast verkade det som att någon hunnit före... Helt tomt var det...
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 6. Åh så enkelt och vackert!
  /jostockholm

  SvaraRadera
 7. Bra tanke, det ska jag komma ihåg! Jättefint!

  SvaraRadera