25 augusti 2011

japp, magiskt är rätta ordet.


Det finns ju kombinationer som bara blir helt perfekta. Hanna Konola har gjort finaste postern Magic för Fine Little Day. Som i sin tur har fullproppat sin shop med nyheter som är makalösa finheter.

Nya printet Gran  finns som oemotståndliga kuddar.


Samma GRAN fast på tapet. Kommer att finnas hos Photowall. Precis som Ohoy. Jisses vad vi gillar den tapeten. Grantapeten finns i flera olika färgställningar.


Och vykorten. Åh vykorten. De är som små sagor, vart och ett i sig. Ett endaste litet vykort blir som den finaste lilla presenten. Och nu är det alltså ett gäng nya som jag får precis samma känsla av. Fantasi helt enkelt.


 
 
Och skärbrädorna. Samma sak där. Älskart. Så himla fint. Det är en fröjd att ha sådana här vackra skärbrädor. Jag tänker faktiskt på det varje gång jag tar fram dessa. Det känns så lyxigt och så vackert att tillochmed tråkhushållsosten blir urtjusig. Så enkelt kan det minsann vara att vardagslyxa sig lite.

4 kommentarer:

 1. Hon är duktig, gillar kuddbilden!

  SvaraRadera
 2. Mycket fint! Mitt nästa köp blir ohoj-kudden och slash-kudden. Kan tänka mig att ohoj är hur härlig som helst som tapet!!

  Tack söta för dina ord och tankar inne hos mig. Man blir ju så glad.

  Kram!
  Nanna

  SvaraRadera