09 juni 2012

barnens bästa skål på ett trädgårdsbröllop.
Jag har lovat mig själv att jag inte ens får tänka på bröllopet tills på onsdag vid lunch. Prick. Bara för att det är tusen andra saker just nu. Som liksom har en brådisnivå som heter duga.
Men inatt klockan 00.49 slog det mig att läskeblask-skål för barnen måste vara det enda rätta. På ett trädgårdsbröllop under äppelträden. Med blommiga etiketter. Helst gula. Om vi hinner.
Så då var jag bara tvungen att tänka lite, i smyg. Och jättesnabbt, när ingen såg, så beställde jag
högar av jättelånga sugrör. Som inte försvinner i flaskan. Och lite kortare också. Och precis i sista sekunden mindes jag att det var ju popcornpåsar också. Som jag hade frågat Linda om sedan det här urtjusiga bröllopet.Fast det är såklart att vi hinner med blommiga etiketter på läskeblasken. På Lorangan och Hallonsodan och Sockerdrickan. Och kanske en och annan Trocadero. Bästa skålen i trädgårdsminglet.

 

7 kommentarer:

 1. hej du!
  ville bara gratulera till reportaget i elle interiör. f-n vad snyggt! kul att läsa.
  ni har verkligen arbetat för en dröm. så härligt!
  ha en fin helg sofia med familj!!!
  kram//jennifer

  SvaraRadera
 2. Jaa, vilken bra idé att barnen får skåla med varsin läskflaska! :) Kommer att bli superfint! :)

  Ha det bra!
  Pia

  SvaraRadera
 3. Åååå, jag dööör så sött! Jag håller just nu på att planera och fixa inför mitt eget bröllop. Att jag hittat din blogg är ju helt perfekt. För här ska det också vara en skön trädgårdsfest :) Får massa inspiration från dig!! Tack :) Ha en fin dag! //Elin

  SvaraRadera
 4. Så fint du gör och ordnar. Man skulle allt bra gärna vilja komma på den här urtjusiga tillställningen :)

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Åh men åh va fint! Det kommer att bli ett så himla mysigt och perfekt bröllop tror jag. Lyllos din syrra som har dig!
  Trots att det snart är fem år sedan vi gifte oss så tycker jag fortfarande att det är så himla roligt med bröllop så tack för att vi får vara med och kika lite.

  SvaraRadera
 6. Såå sött! Och så enkelt men svårt att komma på. Tackar!

  Trevlig helg,
  Annelie

  SvaraRadera
 7. Oj, vad du är pysslig! Vansinnigt snyggt blir det. Ännu snyggare blir det förstås med dina bilder och styling. Man vill bara vara där, känna, smaka, titta, skratta...

  SvaraRadera