13 juni 2012

lystring.Nu tar jag tillfället i akt och hojtar till lite här på bloggen. För kanske ser någon av alla ni som väntar på sina paket. Eller någon som väntar på svar om våra golv och våra väggar och vår pool och ramar och alla nyheter som inte syns i butiken och allt det andra.

Det är såhär att det är väldigt mycket nu. Det är så mycket beställningar i affären så jag knappt vågar öppna min mailbox längre. För jag får nästan lite åt hjärtstilleståndshållet när jag gör det. Inte på riktigt alltså. Men jag känner att hjälp, jag hinner inte. Det är ju superkul på alla sätt och vis. Men jag är lite otillräcklig känner jag. Jag är ju liksom själv, jag har inte en hög av medhjälpare som kliver in genom dörren varje dag. Ibland så kommer min snälla mamma och goa vänner, men inte alltid. Och jag gör verkligen så gott jag bara kan. Fast det räcker inte riktigt. För det är ju liksom andra saker också som sker. Livet består ju inte bara av jag och paket. Fast man nästan kan tro det ibland.

Men så packar jag en Sailor-Carl och tänker att vad fasen, det är ju sommar och alla är friska och livet är skönt. Det är lätt att tänka på det viset när man ser en Carl. Och så tänker jag att det är ingen idé att få hjärtstillstånd mitt i alltihopa. Så hörrni, jag gör så gott jag bara kan. Det är lite längre leveranstider än annars. Och man får maila och säga att det är jättejättebrådis och superviktigt så ser jag vad jag kan göra. Och har man frågat mig saker, både här och på mail, så får man väldigt gärna fråga igen. För jag har nog glömt. Och det gör jag verkligen inte för att verka oartig. Inte på något vis.

Och just det. Halva cirklar blir fint som girlang. Nästan som havet. Fast tvärtom.

14 kommentarer:

 1. Åh, vad jag känner igen mig. Ibland så önskar jag att det stod en hög med medhjälpare utanför dörren när man öppnade den på morgonen. Men det händer typ ... aldrig.

  Men hoppet är ju, som bekant, det sista som överger en :)

  Ta ett djupt andetag och dyk in i högen av arbete. Lycka till!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Jag känner också med dej, och du har så rätt, det är ingen idé att få hjärtstillstånd mitt i alltihopa. Vi måste hinna leva också, njuta av allt dethär, och sommaren är sååååå himla kort...vad var det hon Lina i Katthult sjöng, var det inte nåt om huruledes livet är kort! Kram du fina!

  SvaraRadera
 3. Men så himla kul att det går så bra! Lycka till med allt. Kram Elina

  SvaraRadera
 4. Då tycker jag att det här är ett ypperligt tillfälle för mig att tacka för den fina leveransen till min dotters ettårsdag. Snart är rummet klart så nu ska den fina IngelaP-postern hängas upp.
  Gillar dig, gillar Mokkasin!

  SvaraRadera
 5. Å jag återkommer såklart! :)

  SvaraRadera
 6. Tufft men kul!! Och längre leveranstider är väl inget att skämmas för... Kram

  SvaraRadera
 7. I love that print, have a lovely day! xo

  SvaraRadera
 8. Man kan inte göra mer än så gott man kan... Och den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge, heter det ju. Ett tips, skicka med något pyttelitet som vänte-tröst då borde ingen bli arg utan mest glada. Och framför allt så kan de kännas en smula bättre för dig. Fast... något sådant där litet är förstås inget du ska ordna nu... Utan bara ett tips för framtida stressiga situationer. Lycka till!

  SvaraRadera
 9. A du, strunt i det. Så får det vara ibland. Så blir det för alla. Vi tycker om dig o din butik lika mycket för det. Ta ett glas vin, en chokladruta o var stolt över dig själv istället. För du gör ett jäkligt bra jobb. Fyra barn, en egen butik och världens största hus. Shit pomfritt.
  Kramar i massor

  SvaraRadera
 10. Jaa, bra inställning, fortsätt så så håller du dig frisk! :)

  SvaraRadera
 11. men du e ju för söt.
  jag tror att alla förstår. och jag är helt säker på att du gör ditt allra yttersta!
  och jag tror att man mer än gärna väntar lite extra på en beställning från dig, för de är de finaste beställningarna man kan få. det känns som julafton när man får dina paket!!!

  ta hand om dig!

  SvaraRadera
 12. Beställde just en liten Sailor från dig! Vi får se när han seglar hem till mig. Ta den tid du behöver. Han är värd att vänta på!!

  Största kramen till dig!

  SvaraRadera
 13. Med detta inlägg läst fick jag precis ett paket levererat, lika underbart vackert som vanligt, med lilla presenten som fin överraskning. Omsorgen känns långt in i kroppen, speciellt med tanke på arbetsbelastningen. Jag vill skriva nåt om att sänka ribban, men det angår faktiskt inte, så det får bli ett "Må bra!" istället. Du gör ett fantastiskt fint jobb!

  Helena

  SvaraRadera