13 juni 2012

hur länge kan man bada? jättelänge..


Som sagt. Jag trodde väl aldrig på pool i estetisk synvinkel. Och det gör jag fortfarande inte så länge det inte handlar om poolen P på bergshöga höjder där solen skiner jämt och vattenytan liksom flyter ihop med den vansinnigt makalösa havsutsikten. Men annars. I lyxig synvinkel så kan jag säga att jag tror som bara den. För hur lyxigt är det inte att ha en hel pool bakom husknuten?
Och det är liksom ingen fara att den bara står där. Inte på långa vägar. Det badas och badas och badas. I ur och skur kan jag säga. Från maj till oktober. Och tills oktober kanske vi har möblerat upp det där megadäcket också. Nu är det mer en cykelplan och imorgon monterar vi upp basketkorgen. I väntan på tid. Att hinna tänka.

Och det går sådär med datorn här kan jag säga. Inget verkar vara förlorat men jag jobbar bland blinkande fönster och konstiga meddelanden. Och satans låsningar och upphakningar. Och ikväll gör jag ett nytt försöka att flytta saker till den där externa hårddisken. Och glömmer inte bort när det återstår 55 sekunder efter 4 timmars flyttande att man inte kan byta våning med en laptop som är sammankopplad med en extern hårddisk. För om man kommer så långt som till andra våningen så måste man ju liksom ha dragit ur en sladd... - Meeeen?? Vaaa? Nu avbröts ju allt?!! Hur? Ameeeehhh...

 

10 kommentarer:

 1. ser fantastiskt härligt ut! du måste ha bättre väder än vi här nere i skåneland, fast å andra sidan bryr sig väl kidsen knappats om vädret?

  SvaraRadera
 2. Vad lyxigt med pool. Mina föräldrar har en liten varm bubblande sak och jag drömmer om en sådan. Men en stor pool att dyka och simma i är roligare för barnen. Lycka till med datorerandet.. är inte avis på det...

  SvaraRadera
 3. Man kan bada läääääääänge länge länge! Tills man är skrungkligare än skryngkligast! Iallafall om man är lite mindre!
  Vad härligt med pool!!! Njut ba! Kram!

  SvaraRadera
 4. Er pool är ju bara för härlig!! Jag vill också ha en:)

  SvaraRadera
 5. These are such fantastic photos! What fun!

  SvaraRadera
 6. oh no! I'm sorry about your computer. At least there's the pool down the way!

  SvaraRadera
 7. men ve o fasa för datorskrället...stäng igen o hoppa i poolen, det skulle jag gjort om jag var du. skicka barnen att köpa en kartong praliner till mamma och sen iskall läskeblask i skuggan. Sen kan du fortsätta jobba igen.
  människan behöver tid för återhämtning vid svåra trauman. så det så. ut i solen. schas!!!

  SvaraRadera
 8. Hej! Det är så fint här och jag blir så glad av ditt sätt att fotografera, uttrycka dig och arrangera bilder. Såg ditt hem i Elle också, så fint!

  Jag har undrat ett tag och tänkte fråga nu, om ramen till New York-tavlan. Kommer ihåg att jag läst att du betsade den själv för att du inte hittade rätt färg. Den ser helt fantastisk ut, så vill jag också ha till min Bombay-tavla med samma mått!

  Men, var hittade du själva ramen? Eller har du satt ihop den själv? Jag hittar nämligen ingen i rätt storlek.

  Kram till dig!

  SvaraRadera
 9. Vill också ha en. Jag älskar att bada och har stugan precis bredvid vatten - låter perfekt - men det är strömt och iskallt älvsvatten som rinner förbi. Perfekt avrivning efter bastun men inte för simturer och lekande barn. En pool som komplement, vilken dröm!

  SvaraRadera