12 juni 2012

elle interiör.Lite hemma hos oss i senaste Elle Interiör
Fint av Cia Wedin och Johan Sellén. 
Det var sommar och det är snart ett år sedan. Och jag inser att mycket inte är sig likt. Jag tycker inte vi ändrar och håller på så hemskt mycket men tydligen. Fast Livs rum ser ut som på bilden. Och jag minns alla vackra blommor som syns lite här och där. Dagen innan så sprang jag runt här på stan och försökte hitta blommor. Vår trädgård var tom på blommor och alla andra trädgårdar som jag känner också. Blomsteraffärerna hade bara de fulaste färgerna. Och jag kände mig alldeles uppgiven. Då kommer min mammas kusin som en räddande ängel och säger att hon kan fara ut till kolonilotterna utanför stan och fråga snällt. Samtidigt möter jag en bekant som säger att hela hennes trädgård är full av höstanemoner. Och sen hade jag hela verandan full med de vackraste trädgårdsblomster man kunde tänka sig. Sådan himla tur ser jag nu.

21 kommentarer:

 1. Men du, ditt hem är lika jäkla fint vare sig du fyller det med blommor eller inte. Fantastiska bilder i Elle. Precis som i Plaza.

  SvaraRadera
 2. Det är ett alldeles fantastiskt fint reportage! Bland de finast jag sett - på riktigt! Jag ska slänga mig på soffan nu och och faktiskt inte bara titta på bilderna som jag brukar, utan faktiskt läsa :) Ni har ett SÅ fint HEM!
  Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 3. Åh vad kul, måste genast köpa tidningen! kram

  SvaraRadera
 4. Underbart reportage! Så fina bilder, jag tittar om och om igen!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag tänkte just på blommorna. För de var så himla fina och höjde liksom allt (som om det nu behövde ett lyft :) Fint! Sedan gillar jag Cia Wedins jobb mycket. Coolt att vara med i Elle Interiör.

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag läste hos Anna på rackarungar att ert hem var med i den senaste elle... Den måste man ju köpa då!!
  Ha det gott kram!

  SvaraRadera
 7. Det har jeg akkurat kjøpt,men ikke rukket å lese ennu.Da gleder jeg meg til det...
  klem

  SvaraRadera
 8. Det måste jag spana in på stört! Så himla skoj att vara med där, och rättvist med tanke på att alla kanske inte hittat till din underbara blogg. :)

  Grattiskram.

  SvaraRadera
 9. Vad fina bilder. Jag bara måste få tag på ett exemplar av tidningen så att jag kan kolla in närmare. Grattis till reportaget förresten!

  SvaraRadera
 10. Jag tänkte verkligen på blommorna då jag tittade på reportaget, så fina de var, de både smälte in och tillförde. Och de kändes härligt trädgårdsplockade. Inspirerande och superduperfint allihopa!

  SvaraRadera
 11. Åh vad roligt, måste genast köpa tidningen :)

  Kram

  SvaraRadera
 12. Ja blommorna, så vackert. Allt var vackert.

  SvaraRadera
 13. Å vad kul! Och ert hem är ju så underbart fint :-) Kram Elina

  SvaraRadera
 14. åh åh åh! Va fint! Ska köpa tidningen idag!

  SvaraRadera
 15. Ni har ett otroligt fint hem! Bläddrar fortfarande i plaza där ert hem var med för ganska längesen nu och kommer med all säkerhet slita ut detta nummer av Elle.

  SvaraRadera
 16. Ska genast springa och köpa tidningen! :) Va roligt att få se mer från ert hem!
  Ha en fantastisk dag!
  kram Pia

  SvaraRadera
 17. Wow Elle Interiör är inte ankskit direkt! Får tydligen vänta tills fredag innan jag får läsa reportaget som hela bloggvärlden pratar om just nu. :( Men okej, jag överlever!

  Känns som det var evigheter sen du berättade om detta. Tänk att den äntligen är här. Älskar ditt tempo på inlägg - hur hinner du kvinna!? Du får inte köra slut på dig, måste orka dansa på borden på bröllopet! :)

  SvaraRadera
 18. Det ser så himla fint ut! Jättebra reportage vart det ju.

  Kram

  SvaraRadera
 19. Å det är så fint!! Visste inte det var ditt hem. Blev så förälskad i stämningen. Verkligen fint!

  SvaraRadera
 20. Syssling Elin15 juni 2012 23:27

  Fint som snus!! Och den där släkten är allt bra den ;) KRAMAR

  SvaraRadera
 21. Å, er det deg!? Kjempefin reportasje!
  Elskar fargane og dei nydelege verandadørene :)

  SvaraRadera