20 juni 2012

mokkasin svarar om inbjudningar, påsar och paraplyer.
Jag har fått frågan flera gånger nu om jag inte kan svänga ihop en och annan inbjudan. Och det skulle jag väldigt gärna om det inte vore för tidsbristens skull. Men sen, när jag får massor av tid, så tänkte jag att jag kan ju göra varianter och blogga om och sen är det bara att härma bäst man vill. Och om jag får ännu mera tid. Då, javisst kan jag göra på beställning. Fast det är nog mest lyckotänk.


 
Och påsarna har ni frågat om. Och jag har ju dem ju här hemma. Det är liksom förpackningar till minipresenterna. Och jag tänker hela tiden att de ska gå att köpa i affären. Men innan jag kommer så långt så kan ni maila och säga hur många ni behöver, så fixar jag. Två storlekar finns (13x7,5 och 19x12,5) och än så länge bara i mintigt turkosblå.


 
Och ibland så frågar någon jättesnällt om man kan köpa hela kitet. Med påsar och runda kort och band. Och då får man det.Och paraplyerna. Det är affärens somriga minipresent. Och jag har fått samma snälla frågor om de är till salu. Och de var det. Men nu har jag köpt de sista som fanns i Sverige och i takten av paket börjar de sina lite. Men fråga kan man alltid.

5 kommentarer:

 1. Du är faktiskt helt underbar. :)
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Ja, tänk att allt du tar i blir till guld. Så vackert. Till och med drinkparaplyer blir fina när du förevigar dem. Och du, bilden på trappan = fantastique!

  SvaraRadera
 3. Det är människor som du som verkligen lyckas med sina idéer! En underbar butik med en personlig prägel, bästa sortiment och servic!

  SvaraRadera
 4. Vilken otroligt mysig butik du har, inspiration på hög nivå! Är glad över att jag hittat hit.

  Ha en trevlig midsommarhelg!

  SvaraRadera
 5. Bästa bloggen ever!! Du gör mig glad!!

  SvaraRadera