26 juni 2012

i brist på glas.

Picture: Style Me Pretty

Om jag vore den där planerade människan så hade jag börjat äta sylt som en galning för ett år sedan eller nåt. Eller Grey Poupon´s Dijonsenap för burkens skull. Tänk så fint det hade varit.

16 kommentarer:

 1. Verkligen fint, måste börja samla tror jag! :-)

  SvaraRadera
 2. Äh, jag borde inte ha slängt alla barnmatsburkar... Den större modellen skulle säkert funka som små glas. Kul idé i alla fall!

  /Maria

  SvaraRadera
 3. Visst är det fint! Jag har börjat spara på glasburkarna som det är tomatsås i till den färdiga pizza degen (kommer inte på vad den heter).

  Har fyra stycken nu, så det går att bjuda på drink till middag i dem :)

  SvaraRadera
 4. Här samlas det alltid på burkar till makens förtret...En fara att öppna köksskåpet!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Kul! Jag hade gärna serverat fördrinken i de stora vackra glasburkarna också! Fiffigt med lock för att hålla getingarna borta.

  SvaraRadera
 6. Et alt for lækkert billede, wau og mums!

  SvaraRadera
 7. Nämen åhhh, nu måste jag inventera bland våra burkar hemma, det vore ju perfekt inför det kommande 40-års kalasandet. Risken är väl att vi redan åkt till återvinningen med de flesta burkarna. Finfin inspiration i vilket fall som helst.

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 8. Jättefint! Jag sparar på fina tomatflaskor och glasburkar. På vårt bröllop förra sommaren hade vi blommor i olika burkar/flaskor i olika höjder på bordet, det var så himla fint. Kram!

  SvaraRadera
 9. Tjusigt! Jag har samlat på mig massor av flaskor och burkar till mitt bröllop som ska bli ljuslyktor och blomvaser :) Men att ha dem som glas hade jag inte tänkt på :)

  SvaraRadera
 10. Så fint! Nu blir det till att samla burkar!

  SvaraRadera
 11. Jag kör med barnmatsburkar, eftersom jag har en bebis liksom. Annars vore det ju knäppt att springa och köpa en massa barnmatsburkar. Dock billigare än senap :)

  SvaraRadera
 12. Love those straws! have a lovely day! x

  SvaraRadera
 13. Sådana fantastiska sugrör har jag också bestämt mig för att köpa! :) Dom måste man ju bara ha till alla kalas - både för barn och för vuxna!

  kram Pia

  SvaraRadera
 14. Tips! Material på Folkungagatan i Stockholm har superfina burkar och flaskor för, i mitt tycke, ok priser. Perfekt om man vill bjuda på dricka med elegans men inte hinner samla barnmats/senaps - etc - burkar.

  SvaraRadera
 15. Hej Sofia. Till vårat bröllop skickade jag mannen till glasinsamlingen bakom stans Ica. Han samlade upp ett helt lass och tog hem, plcoakde av alla labels och satte dom i diskmaskinen. Sen limamde vi fast spets band och spets tyg som vi köpt secondhand runt dem och satte små ljus i dem. Blev jättefin effekt av skuggorna på kvällen när vi satte dem utomhus.

  SvaraRadera