03 juni 2012

söndagmorgon.


Vår räddare i nöden. Alltid. I väskan, på resan, vid alla  möjliga och omöjliga situationer. Och på köksbordet. Massor av pennor och papper. Barnen har sina egna skrivbord med många pennburkar och ritblock. Men på bordet i köket finns alltid största högen med pennor och papper. Och det är de där hamnar. De där tidiga mornarna innan frukost och sena kvällar innan sovdags. Och väldigt ofta därimellan.Senaste trenden är vikgubbar. Till skrålet av Rix Fm. Jag önskar jag hade sagt P1 men tyvärr inte. Och det värsta är att de kan reklamen utantill...


Lådorna är från Granit fast de är väldigt gamla. Och just det, man behöver en tredje låda för att samla upp alla teckningar.

8 kommentarer:

 1. Vad är det för en fin liten lampa?

  SvaraRadera
 2. Är sp dålig på att kommentera men ville bara skriva att jag verkligen gillar din blogg. Du uppdaterar ofta och gör egna grejer. På din blogg slipper man se sånt som går i repeat på alla andra bloggar.
  Tack !

  SvaraRadera
 3. Härligt och kreativt vid alla tillfällen...gött :)
  Ha en go söndag från Maria

  SvaraRadera
 4. Samma läge som här hemma, och lilltjejen sjunger med i reklamen .- ja, vad gör man ;)

  SvaraRadera
 5. Du är bra du. Tack för dina fina ord. Och tack för detta ljuvliga tips med pennor och papper på matbordet. Alltid. Inget plockaundaneragrejerinnanmaten-tjat eller jagharingetattgöranär skaviäta-gnäll.
  Hurra för den idén! Hoppas ni får sålt ert piano. Men det blir nog inga problem. Liksom. Kram!

  SvaraRadera
 6. Tack för inspiration och härligt vackra bilder!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 7. Jag har också kommit till den insikten - att ha papper och pennor där aktiviteten sker, nu ska jag bara fixa en snygg lösning också!

  Du hade ju superbra lådor, jag får försöka hitta något liknande som vi kan ha i vardagsrummet och i köket (där ritandet mest sker!)

  SvaraRadera