12 juni 2012

men Paris finns i alla fall kvar.K har sagt det mest hela tiden. Att jag inte kan hålla på och proppa datorstackaren full med bilder. Att det liksom inte håller i längden. Men i som mani har jag fortsatt och tänker att det händer inte mig. Som i en världsfrånvänd fantasibubbla. Inga datakrasher här inte. Och jag har tufft och dumt ignorerat de externa hårddiskarna. Och dessutom ignorerat alla konstigheter som dykt upp min skärm. Låsningar som inte går att rubba,  tusen fönster som blinkat och varit omöjliga att stänga, bilder som helt plötsligt blivit collage utan att man bett om det. Ni hör själva, min dator har inte mått så bra. Och igår hände det. Verkligheten kommer ikapp alla dem som lever i fantasivärldar. Poff, sa det. Eller först var det mer något segt och mycket märkligt. Och i panik flyttade vi 27000 bilder och det var väl typ hälften av vad som rymdes. Och sen, nu funkar ingenting. Det går inte att plocka in bilder, det går inte att se de som finns kvar, jag försöker med det ena och det andra men ingenting är som förut. På den gamla goda tiden. Men det verkar som jag kan blogga med ett inlägg som var sparat. Och som egentligen inte skulle handla om detta missöde.
Det skulle ju handla om våra sommarplaner. Minns ni när jag frågade här på bloggen om boende i Paris. Och jag fick en hög med fina svar och tips. Och ett var så fint och så bra att man nästan inte tror att det är på riktigt. Så gissa tre gånger vilka som bestämde semester redan i slutet av februari? Det är aldrig någonsin hänt tidigare. Och gissa vilka som hänger mitt i Paris i sommar? I två sköna veckor.

 


Hurra, vad härligt. Och så fort jag får ordning på skruttdatorn ska ni få veta var vi ska bo!

Psst! Och glitter-Nomi gnistrar ikapp med alla fina hälsningar. Rara ni.

13 kommentarer:

 1. Å! Det låter ljuvligt! (Med Paris, inte datorkrashen!)
  Jag har en fråga angående den fiffiga sparkcykel som du tipsade om, vilken storlek är det Nomi använder? Tänkte beställa en men blev osäker då jag såg att det fanns en för "de allra minsta barnen". Supertacksam för svar!

  SvaraRadera
 2. Paris låter underbart, vilken fin tillvaro ni kommer ha där! :-) Datorns beteende däremot låter inte bra alls..!

  SvaraRadera
 3. Mardrömsdatorhaveri! Har gjort detsamma. Katastrof. En datahacker till vän kom hit och installerade ett annat operativsystem utanpå det gamla (han hade antagligen gett en annan förklaring). Då kunde vi rädda alla bilder. Datorn var däremot bortom räddning. Nu har jag ny dator och två (!) externa hårddiskar att säkerhetskopiera till. Man lär sig....

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 4. Åh, nej till datorhaveri.
  Åh ja till paris.
  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 5. Nej fy vad tråkigt. Jag har ganska nyligen lyckats radera alla namngivna album med bilder.. Nu har jag en extern hårddisk ikopplad.. fattar mig dock inte på den.. men men, den är där iallafall!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Fantastic blogg! Jag föreslår detta stycke: http://delightfull.eu/table/billy_unique_desk_lamp.html

  SvaraRadera
 7. Usch, nu påminde du mig om något jag lyckats förtränga, jag måste skaffa en extern hårddisk :( MEN oj vad spännande era semesterplaner låter, ser fram emot att få se vart ni ska bo!

  SvaraRadera
 8. Åh, jag drömmer om Paris! Vill verkligen åka dit någon dag. Kanske blir en honeymoon i vår för mig och gubben i Paris? Man kan ju alltid hoppas.

  Hm. Behöver också flytta bilder. Har en massa fina bilder på bebisarna och är rädd att förlora dem men glömmer alltid bort.

  Ha en fin dag! //Elin

  SvaraRadera
 9. gorgeous pictures, i love the lamp with the glass base in the first two pictures

  Madebygirl.blogspot.com
  MadeByGirl.com

  SvaraRadera
 10. Å Nej! Stackars dig, hade själv en krash för ett tag sen.. som tur var hade jag inte ignorerat externa hårdiskar då. Underbart med Paris-semester!!! Det vore det. Ha en fin kväll. Kram Elina

  SvaraRadera
 11. Vilken fantastiskt blogg du har, första gången jag hittar hit men definitivt inte sista!

  Må så gott och keep up the good work!

  SvaraRadera
 12. Ååå, Paristipset blev jag väldigt nyfiken på!

  SvaraRadera
 13. Hua, vilken mardröm. Jag tog mig ur min fantasivärld i söndags. Sorterade, rensade och sparade på två olika hårddiskar. Det kan nog varit i grevens tid. Och herregud så nöjd jag kände mig efteråt och slipper de där hemska paniktankarna som ploppar upp ibland när man tänker: "tänk om..." Varför är det så svårt att göra rensing och spara på annat håll med jämna mellanrum?

  Om du inte lyckas på egen hand att rädda bilderna så har jag för mig att Lotta (www.ohlovely.se) hade en datorkrasch för nåt år sen och tillslut lyckades klura ut hur hon skulle rädda alltihop. Ett tips bara.

  Lycka till och kram!

  SvaraRadera