04 juni 2012

men hur kunde klockan bli nio?


Min måndag har bara varit mintigt silkespapper och känslan av att vara omringad av tusen kaniner. Nu var de ju inte tusen men väldigt många små lampor som skulle fara kors och tvärs. Och min hjärna är alldeles tom efter denna julrusch mitt i sommaren.


Och rörigt blir det ju, det vet ju alla. Men mitt i allt silkespapper och band kan man ju ändå tycka att de där nya fyrpacket i tejpväg var rätt fint.
Och nu är klockan nio och det känns som om jag knappt har andats på hela dagen. Men Liv har haft fiolavslutning och det var vackert. Och pianot, det har fått ett nytt hem. Sådär bara, ett helt piano är liksom väck. Och snart har vi ett annat. Piano alltså. Helknäppt, jag vet. Det här med att byta pianon hit och dit. Det är ju liksom inte som att byta kuddfodral. Och nu ska jag andas lite djupt och äta någon typ av kombo av lunch och middag. Åhåjaja...

8 kommentarer:

 1. Tackar så mycket för pianot. Nu är det på plats i sitt nya hem. Helt utan missöden på vägen. Bara att börja klinka små melodier nu. Har redan fått hjälp av minstingen (som egentligen borde ha sovit).

  SvaraRadera
 2. Åh så fint och så uppmuntrad jag blev av allt det mintiga. Fint! Hoppas du får en skön kväll nu efter allt packande - som ju ser väldigt mysigt och skönt ut även om
  Jag förstår att det kan vara stressigt också.. Kram kram Nanna

  SvaraRadera
 3. Stort tack för de fiiina paketen jag fick hem till mina småtjejer som snart fyller två år. De kommer att bli väldigt lyckliga tror jag (och storasyster avundsjuk).
  Mvh
  Jenny

  SvaraRadera
 4. Men vilka bilder. De där tejprullarna rullar rakt in i mina ögon och jag älskar dem.

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga paket!! Första bilden till vänster är min favorit. Kan inte sluta att titta på den....

  SvaraRadera
 6. Det ser ut som en massa små paket från Tiffanys! Vilket alltid är en bra grej.

  SvaraRadera
 7. Så fint det blir. Så fint allt är som man beställer från dig. Man blir lycklig i hela kroppen av att öppna paket från dig :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 8. Fina och inspirerande bilder som vanligt! Jag tror att vi kanske behöver en sån där lampa! :)
  Ha en bra dag!
  Pia

  SvaraRadera