07 juni 2012

vi önskar portaler till skolgården och sommarlov.Kan det vara så enkelt att vi måsta ha sommarlov? Varje morgon så snubblar vi runt och är tröttast i hela världen. Och sen småspringer vi till skolan för att hinna. Samtidigt som vi reder ut saker som varför det inte är möjligt att ha en portal (som i dataspel) som gör att man är på skolgården tre sekunder efter det man lämnade hallen. Eller varför man inte får ta sommarlov nu på direkten, när man ändå har gjort färdigt alla böckerna. Och nej, det är inte ens lönt att fråga fröken för hon kommer ändå att säga nej.Och Liv har kommit på ett hårtrick. Tjusigt, tycker jag. Enkelt, tycker hon. Jag tar bara ett av mina presentband, som jag har sparat. Och det är ungefär en hel låda så det lär bli variation.

9 kommentarer:

 1. Jag minns den där pirriga magkänslan som alltid dök upp dagarna innan skolavslutningen.

  Tänk att sommarlovet snart redan är här.

  Underbar idé med håret - så fint!

  SvaraRadera
 2. haha. körde själv på den igår, men Mokkasins underbart vackra band.


  och du - varför inte komma på den där fiffiga saken som man klickar på och så befinner man sig någon annanstans. på ett klick. den som gör det kommer att bli rik! mycket rik, tror jag!

  och sommarlov ja. ja jisses. det ska man ha också.
  ja. varje år. så härligt. men vi kör på ett tag till tror jag minsann.

  KRAM.

  SvaraRadera
 3. ja ge oss en portal! hade varit underbart. fast vi har typ bara 5 minuter till skolan.. och ja sommarlov!
  NU tack gärna.
  Kom sommarväder med.
  Och håret på dottern, superduper fint!!
  Ha en fin fin Torsdag!

  SvaraRadera
 4. Härliga konversationer på moronkvisten i alla fall! Och snygg håruppsättning måste jag säga. Ha en fin dag! Kram Elina

  SvaraRadera
 5. Fina bilder! Söt sommarfrisyr. Tänk att knut i håret har blivit inne igen bland små och även bland stora flickor! / Annika

  SvaraRadera
 6. Ja, tänk att sommarlovet snart är här! Helt underbart! Och idag har vi sol också! :)
  Fina bilder och fullt av inspiration som vanligt!

  mvh Pia

  SvaraRadera
 7. Känner igen det där! Portalen skulle vara lösningen på många problem, och varför kan det inte vara sommarlov (och semester) redan nu?

  Fiffig frisyr!

  SvaraRadera
 8. Sommarlov är så skönt. Har haft det i en dag nu, och vetskapen om att man inte börjar studera igen förrens i augusti känns underbart. Men en portal skulle vara praktiskt till hösten, för att slippa allt regn och rusk som kommer då.

  SvaraRadera
 9. Tack för alla fina texter du skriver! och för all inspiration du ger :) Jag hämtade precis ut mina 2 fina kaninlampor som jag hade skickat efter idag, så söta dom var :) Och tack för att du hade slagit in dom i så fina paket, jag hade nästan inte hjärta till att öppna dom...och dessutom låg där så söta små paraply däri! Tack än en gång, jag och dottern blev så glada! Ha det gott, kram jessica.

  SvaraRadera