08 mars 2012

det är 8 mars och en utmärkt dag för utlottning!


Det är 8.de mars och internationella kvinnodagen. Jag vill hurra det högsta jag kan för alla kvinnor därute. Och för alla som vågar att säga ifrån och vara modiga och sig själva fast livet visar sig från sin orättvisa sida. Ni gör skillnad. Hurra för stora som små! Heja oss! Och jag hurrar högt för att det är viktig att vi varje dag och alltid tänker på att den här jorden ska bli den bästa av jordar att leva på. Där alla människor har precis lika mycket värde.

Och jag tycker det passar utmärkt med en liten utlottning dagen till ära. Helt enkelt för vi är så bra! Jäkligt bra till och med.En stilig väska från Audrey Jeanne plus en finfin poster från Sarah & Bendrix!
Så ta en sväng in på Facebook. Dela på FB (i vänstra hörnet under tävlingsposten) och lämna en kommentar därinne när du gjort det. Vinnaren dras på söndag klockan 20.00. För att vara exakt.


10 kommentarer:

 1. Ooooh, vill vinna! Har precis delat så nu håller jag tummarna. :) Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Självklart! Här vill jag vara med och nu kniper jag tummarna igen. Så de vitnar.

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Vilken Underbar blogg.
  Nu har jaggått in och gillat/delat din FB
  Får hålla tummarna på att vinna
  http://patriciafaldt.blogspot.com/

  SvaraRadera
 4. jag vill vinna! har delat på fb. kram på dig

  SvaraRadera
 5. Åh, ett par sådana skor har jag också! Tyvärr är jag himla dålig på att gå i klackar så jag har använt dem ytterst lite, men det är klart att man kan bygga ett stilleben omkring dem istället. Tack för tipset! :)

  SvaraRadera
 6. Delat och klart! Tack för en sjukt inspirerande blogg och butik!!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Hej, vilken härlig tävling, jag gillar det! Delade på facebook såklart, heter Madeleine Drakan där. Kommenterade där också så. :)

  SvaraRadera
 8. love that tote bag. and these photos :)

  SvaraRadera
 9. Måste ju bara få säga att tapeten är jättefin! Var hittar man den!!!?!!???

  SvaraRadera