21 mars 2012

jag har bönat och bett och sagt att jag kan betala jättemycket pengar.


Men nej, tapetbordet är inte till salu. Min pappa är bestämd på att det endast är ett tretton år gammalt tapetbord som inte duger till något annat än att limma tapeter på. Ena benet behöver dessutom svetsats, bara en sådan sak. Och jag säger att han faktiskt hållt det här bordet alldeles hemligt fast det var precis ett sådant här jag ville ha. Men han hävdar att jag sa att det var tvungen att vara antikt. Inte ett tretton år gammalt bara. Så nej, svaret är nej. Punkt.

Men eftersom vi har en väldigt stor vind så erbjöd jag min pappa bästa förvaringsstället för det lilla tapetbordet. Jag kånkar upp det själv, jag svetsar med om det skulle behövas bara det får stå däruppe. Listigt. Jag kan ju inte riktigt säga, bytt är bytt och kommer aldrig mer igen. För vi har ju liksom inte bytt något. Men det är ju nästan samma sak. Eller lite i alla fall. Pyttelite då.

6 kommentarer:

 1. Vill också ha....hm...mitt garage är faktiskt jätte stort..eller ganska stort i alla fall...det kan få stå här..helt gratis. :-)

  SvaraRadera
 2. Såklart han måste gå med på att förvara det på er vind!! ;) :)
  Tänk vilken plats han spar! ;)
  Maria

  SvaraRadera
 3. Haha!!! Ja tänk vad pappor kan vara envisa...

  SvaraRadera
 4. Vi säljer praktiska tapetbord i trä på Rusta för 350 spänn typ, ge honom ett sådant och behåll det här! ;-) Varför ska han behöva använda ett gammalt slitet tapetbord när han kan få ett nytt liksom... (host host) så kan ju du "offra" dig och ta vara på det här gamla åbäket som inte alls gör vem som helst avundsjuk...!

  SvaraRadera