24 mars 2012

det är såklart.

 


Det är soligaste och värsta våriga lördagen. Trots spruckna discokulor och magsjukor.

Jag var visst tydligen tvungen att kläcka ur mig den där klassiska "jag ber om det" kommentaren på Ica häromdagen. Nämen nää, vi har knappt varit sjuka på hela vintern. Det är faktiskt inte klokt vad friska vi har varit. Magsjuka vet jag inte när vi hade. Och när vi hade det så var det sådär snabbt övergående att det nästan inte märktes.

Smart drag. Och den här magsjukan märks vill jag lova. Men än så länge har bara två av sex insjuknat. Det gäller att vara glad för det lilla.Och ett tips.
Jag vet att den är jättegammal och att vi är  hopplöst sent ute. Men så makalöst bra. Och bilderna, vilka fantastiska bilder rakt igenom. Så makalöst vackert. Se Slumdog Millionaire om ni inte sett den.

Och se absolut inte den här. Snacka om att luta sig tillbaka på att föregångaren var en bestseller. Skruttigt, megaskruttigt.


5 kommentarer:

 1. Slumdog är en fantastisk film som dröjde sig länge kvar!

  Tänk att jag har också funderat över hur friska vi varit hela vintern , inte en vab-dag sen i början på november och då har jag en 3-åring som går på dagis!

  Men lagom till gullvivorna slår ut så däckar väl hela familjen.

  Ni får krya på er . Man kan ju alltid glädja sig åt det efterlängtade ljuset som är tillbaks...men hos er verkar ljuset härska även den allra mörkaste novembermorgon.

  Carina

  SvaraRadera
 2. uff & fy.
  kräksjukan är det värsta som finns.

  (den och alla hemska djur som finns på skolorna ... löss, springmask. iuuuuh!)

  nu ska vi ut och njuta av lite sol & värme och landets sköna natur.

  kram. ulrika

  SvaraRadera
 3. Huvva för magsjuka. Inte mycket av mars kvar nu och vi har klarat oss hittills, det har inte gått alls många sjukor på vår skola i vinter, peppar peppar...
  Varning på En dag-filmen alltså. Har inte hunnit se den (heller) men Slumdog millionaire har jag sett och håller med dig.
  Krya på er-kramar + hoppas ingen mer blir smittad

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni kryar på er och att ingen mera blir sjuk! Och stort tack för bokstavsbannern som hann fram till fredagens kalas! Länkar till dig idag!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Slumdog millionare är verkligen jättebra. Hoppas att ni kryar på er ordentligt nu, magsjuka är aldrig kul.

  Kram

  SvaraRadera