19 mars 2012

märkliga vår.


 
För första gången på tid och evigheter vaknade jag allldeles av mig själv imorse. Jag är den som inte ens vaknar när vårt larm går mitt i natten. Jag vaknar först när K ruskar om mig lite och säger att larmet tjuter. Och jag är den som somnar om igen på två sekunder, när han går ner för att försäkra sig om att hela huset inte är fullt av tjuvar och kallblodiga mördare.

Då fattar ni hur förvånad jag blev när jag vaknade 05.15. Av fågelkvitter. Attans vad det kvittrade. Härligt. En timme senare var hela luften full av yrsnö. Och strax efter blev himlen alldeles kolsvart. Det kanske är jordens undergång, sa Viggo. Men det var bara värsta hagelskuren.
 
Edholm Ullenius har gjort vackra vårmönstret för Klippan Yllefabrik. Och det är nu man ska fylla kvistarna med Jurianne Matters pappersblommor. Allt för att hålla haglet på replängds avstånd.

Ni måste kika in här senare. Tävlingsdags igen! Ledtrådar:
Något som man blir väldigt glad av för att det är så fint.  
Galet mycket inspiration av finurligaste slaget.
Ett riktigt räddare i nöden kit, bästa genvägen!
Finns i butik från och med idag...
Gissa vad?!!


9 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Hmmm, jag är urdålig på att gissa. Så jag låter bli. Men konstaterar att bilderna idag är fina och att jag återkommer för att se vad för spännande som tävlas ut :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 3. hey, such a cute way to display and decorate art ! thanks .

  SvaraRadera
 4. Duktiga Lisa & Sissi!
  Förra veckan testade jag ditt tips om "det brinner" när jag fullständigt bröt ihop i morgontjatet. Ester tittade på mig med full skepsism och sa; Du är tokig mamma! Dvs noll effekt. I helgen däremot hör jag henne skrika "det brinner" med alla kompisarna på kalaset och alla börjar ta sig ut... Snacka om att det inte riktigt blev som jag tänkte...
  Och presenten (Ingelas Tiger-tavla från Mokkasin) blev så klart en succé. Tack för den fina pappersinspirationen. Kram!

  SvaraRadera
 5. Vilka jättefina pappersblommor!
  Här på gotland dök det upp lite snöflingor på morgonen men det har nu bytts ut till sol och nästan storm...papperblommorna hade nog gjort susen :)
  Hälsningar Monica

  SvaraRadera
 6. Kan inte gissa, men jag älskar pappersblommor, girlanger och fåglarna! :)

  SvaraRadera
 7. Hur syr man en sån vimpel?

  SvaraRadera