31 mars 2012

det var den dagen...
Snacka om att var tog tiden vägen denna lördag. Men påtal om absolut ingenting så sprang jag häromdagen på en idé apropå den kära cirkelskäraren. Lamporna som syns på Anna Backlunds blogg vid hennes förövriga fantastiska mönster verkar vara lättplättiga att göra själv. Jag tycker det ser ut som skinn där på bilden och det vet i tusan om cirkelskäraren pallar med, men då finns säkert någon annan smart grej. Hursom, samma princip som här tänker jag. Och så brunt fuskskinn, fint det skulle bli. Och just det. Annas hem är med i senaste Family Living. Gillart som bara den.

Ha en fin lördagkväll! Här laddar vi för nedsläckning av avstängning av samtliga elektriska prylar, tv, dator, rubbet. Jag fick nyss förbud om diskmaskinen. Ska det va så ska det.

5 kommentarer:

 1. suuperfina lampor!
  jag gjorde liknande lampor under ett projekt i skolan under min designutbildning för några år sedan.. titta här: http://todayyouinspiredme.blogspot.se/2010/11/leather-leather-leather.html

  ;)

  ha en fin helg.

  SvaraRadera
 2. (och hos louise, som fotade projektet finns finare bilder; http://www.louisealexandersson.se/2010/11/johanna-vighagen-sten/ )

  SvaraRadera
 3. Såna lampor har jag. Fast jag målade mina vita vilket jag ångrar nu...

  http://24sevenbyboback.blogspot.se/2011/03/fulfuru-forvandling.html

  SvaraRadera
 4. Jättefina lampor!
  Precis vad jag tänkte; hos oss satt vi med lamporna nedsläckta och så var både disk- o tvättmaskin igång. Hm, rimmar inte ;)

  Vilken fin blogg du har!!!

  SvaraRadera
 5. Åh nej, vi hade på musik under EH, gills det inte då? :(

  SvaraRadera