23 maj 2012

ny liten kanin.Alldeles nu damp det ner ett gäng sköna små kaniner. Det är en ny variant av nattlamporna som fanns tidigare i affären. Om ni minns svampen och den andra kaninen? Fast den här är både lite större och tusen gånger finare. Faktiskt.

Som en lillebror till favoritlampan, som förövrigt alltid är slut. Hoppas på en ny leverans alldeles snart. Och guldsvamparna, de underbara!

9 kommentarer:

 1. mäh. nu måste jag ju ha en sån också!

  SvaraRadera
 2. bästa mokkasin.
  du skriver så fint hos mig att jag blir helt röd. och grejen är den att du har ju en riktig blogg, en alldeles verklig medan jag bara har en låtsas. och när du skriver så där. när DU skriver sådär, då blir jag alldeles mallig och lite besvärlig för dem jag umgås med om dagarna...Men jag är så himla glad. det var väl det jag ville säga. Varm kram!!!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. förlåt. det var visst som så att jag tryckte o tryckte och plötsligt så fick du fem kommentarer från mig, fast med samma innehåll...det var väl onödigt kan man tycka...

  SvaraRadera
 7. Åh vad fina lampor! Går de på batteri eller är det en sladd som man kopplar in dem med? Jag såg ingen sladd på bilden och hittade ingen förklaring :)

  SvaraRadera
 8. Love it! It's my daughter's favourite bunny:)

  SvaraRadera
 9. Tant Grön - De går på batteri (de första medföljer) och sen är det en sådan ledlampa som inte gör lampan varm. Perfekt om man känner att man väl ha den lilla kaninen bredvid huvudkudden :)

  SvaraRadera