30 maj 2012

från och med idag har mokkasin en ny kategori som heter bröllop.Idag är det exakt en månad kvar tills min lillasyster gifter sig med sin A. Jag har fått den stora äran att fixa och dona litegrann. 

Nu är jag lite av den typen att jag fixar och donar allra bäst när dagen D närmar sig med stormsteg. Ni vet då tiden är så liten så den knappt inte finns. Jag önskar att jag vore annorlunda men det går liksom inte för sig, hur mycket jag än försöker. Men eftersom min syster är precis tvärtom så måste jag nog ändra mig lite inför denna ärofulla uppgift. 

Så nu tänkte jag så här. 30 dagar återstår tills det är dags för bröllop. Ganska många dagar för att vara jag. Och väldigt mycket härligt ska snurra runt i våra huvuden under den här månaden. Och jag tänkte att ni skulle få hänga med på vad som snurrar. Få tjuvtitta lite helt enkelt. Hela månaden lång.  Lite varje dag sådär. Lite fixa och dona bröllop. I vår trädgård.

15 kommentarer:

 1. Med den tjusiga bilden som inspiration kan det ju inte annat än att bli bra.
  Känner så väl igen mig i det där med att gör allt i sista stund. Planen finns ju kanske inte på riktigt men i huvudet och det räcker väl, eller?

  Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Det bildet der er jo bare helt fantastiskt:)Lykke til med oppgaven..
  klem

  SvaraRadera
 3. Ja, livet vore ju lite enklare om man vore den där välorganiserade typen som kunde planera sin tid lite bättre - men då vore vi väl inte vi, eller något i den stilen :) Skall bli mycket skoj med bröllop här!

  SvaraRadera
 4. Jag är likadan, jobbar bäst under press och en obotlig tidsoptimist, fast på ett positivt sätt, jag kommer i tid till möten och sånt.

  Underbart med en bröllopskategori, det ska bli roligt att följa er i processen.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Bröllop låter bra. Min bästis ska också gifta sig, även fast datum inte är spikat ännu. Men blir glad ändå för all inspiration. :)

  SvaraRadera
 6. men oj oj. tänk om man kunde få det så fint på sitt bröllop. åh längtar redan. #tänker pyssel#

  SvaraRadera
 7. Tjoho säger jag! Perfekt att få följa med här i planeringen inför vårt bröllop nästa sommar :)
  Ha en fin dag!
  Kram tanten

  SvaraRadera
 8. Fantastiskt!! Vad skoj, jag ser fram emot detta :)

  SvaraRadera
 9. Åååå vad roligt! Kan ju inte bli annat än ett fantastiskt bröllop när du är i farten! Spana gärna in min bröllopsblogg sweetinspiration.se om du vill! Tror den skulle falla dig i smaken :)

  SvaraRadera
 10. HÄRLIGT!!
  Jag älskar bröllop! Jag har fått den stora äran och förtroendet att fota ett tiotal bröllop i sommar och det ska blli sååååå roligt! :-)

  Ska bli kul att få följa dina bröllopsinlägg!

  Ha en ritigt fin dag!
  Kram!

  SvaraRadera
 11. Det enda vi kan vara helt säkra på är att du kommer prestera galant, även om du sitter med klister, sax, silkespapper och massa svordomar dagen innan!!

  Detta är min favvokategori redan!

  Och du, lamporna i inlägget nedan. Mon Dieu!!

  SvaraRadera
 12. Å ja, ta oss med på det!!! Vilken fin bild.. bra inspiration. Kram Elina

  SvaraRadera
 13. carina moqvist30 maj 2012 15:32

  låter spännande, måste man ju vara med och se och läsa, lycka till, allt kommer säkert gå som en dans. kram

  SvaraRadera
 14. Åh vad roligt! Vilken fin ny kategori! Fast jag som är mkt projektledare tänkte - va? en månad kvar!
  Ska bli härligt att följa dig och systern!

  SvaraRadera
 15. Åh vad roligt! Jag älskar bröllop. Min syster ska också gifta sig snart, så det är ju perfekt timing. Då kan jag hitta massa inspiration här som jag kan skicka vidare till systern.

  Det där med att göra allt sista minuten... skulle ibland önska att jag inte heller var sån, men de få gånger jag har försökt börja i god tid var jag inte kreativ och så blev jag liksom aldrig klar heller, så jag satt ändå sista natten och jobbade med det. :)

  SvaraRadera