30 maj 2012

som december i maj.Det är som julrusch i affären. Och jag fattar ingenting men packar så fort jag bara kan och säger tack. Tack, vad snällt att så många gillar.
Och så säger jag lite ursäkta också för jag är ju inte snabbare än vad jag är. Så lite längre väntetider blir det bara därför.Och säger jag lite ursäkta till alla grymma formgivare som jag får så fina leveranser ifrån och vars saker inte kommer upp i affären så snabbt som de ska. Och fast jag önskar att hoppa in nu då, av er själva, så gör de inte det. Så tiden går och det känns nästan som jag sitter och håller på finheterna. Alldeles för mig själv. Som de alla fina prints från Sofie Børsting. Tigrar och lejon och fåglar målarböcker. Och som här, Hats over Milan.Men jag hoppas att jag snart har stoppat in alla nyheter. Och så länge vet ni att de finns här, egentligen alldeles leveransklara. Och så vet ni det där om leveranstiden. Bra, då ska jag bara tänka att det är inte julrusch egentligen. Sommar, det är sommar.

Och svar om girlangen. Här gjorde jag den. Rundlar med en cirkel stans. Sen läggs rundlarna i högar om 6-7 st. Sys ihop på symaskinen i ett svep. Och vik sen ut rundlarna mot mitten så de bildar en boll.

6 kommentarer:

 1. underbart.

  tänk bara på att andas.

  .. och jag har samma lika här. galet kul.
  nu ska det packas och postas.

  xx

  SvaraRadera
 2. UNderbart, säger jag med. Mer julrusch året om vore bra...

  SvaraRadera
 3. Vänta du bara tills det blir julrusch på riktigt ;-) Så roligt att affärerna går bra. Inte att undra på, så mycket fint som du har i butiken!

  SvaraRadera
 4. Underbar illustration, och din girlang är så fin!!!

  SvaraRadera
 5. Heja, heja! Och Grattis! Det är du väl värd med allt fint du lyckas plocka ihop till butiken. Ett så fint sortiment.
  Och jag är full av beundrar inför den girlangen. Köpte en cirkelskärare på Panduro. Kör du flera lager papper på en gång?

  SvaraRadera