22 maj 2012

dc.


Typiskt nog kommer inte det här supersöta porslinet förren tills augusti. Men väl värt att vänta på. Fast såklart att finaste Darling Clementine ändå har en självklar plats Little Cute Mokkasin. Snart har jag sagt i ett halvår nu (jag fattar inte var tiden tar vägen) men  nu tror jag att den där lilla ordern är redo att susa iväg över landsgränsen.


Servetter.

Underlägg och samma fast i bricka.


Och prints. Såklart.

10 kommentarer:

 1. Vilken underbar blogg (och butik!!) du har här! Hittade hit tack vare bloggtipsen i Hildas Inspiration (där även jag finns med!). Hit kommer jag igen!

  SvaraRadera
 2. men pax för printet!!! sån tur att det dröjer lite för då hinner jag måla om först =)

  / Terese

  SvaraRadera
 3. Hur fint som helst! Jag återkommer i augusti. :-)

  SvaraRadera
 4. Oj så sött det var. Jättefint! Förresten, vet du om du kommer att få in Ahrrenius babushkadjur i grönt och orange och svartvitt snart? Hittar dem ingenstans och vet att jag bara måste ha dem. Kram!

  SvaraRadera
 5. Oj så sött det var. Jättefint! Förresten, vet du om du kommer att få in Ahrrenius babushkadjur i grönt och orange och svartvitt snart? Hittar dem ingenstans och vet att jag bara måste ha dem. Kram!

  SvaraRadera
 6. Lina- De är helt slut hos leverantören och har varit ganska länge. Men i juni ska de komma i en ny sändning. Jag lovar att hänga på låset för oj vad många som väntar. Kram!

  SvaraRadera
 7. Och deras kalender måste du ha nästa år!

  SvaraRadera