20 maj 2012

möhippa del 1.Förra helgen var det ju möhippa för min lillasyster Sarah. Och jag skulle ju visa lite bilder. Och snick snack kan man ju kalla det för inga bilder har ju visats. Och inte ens nu hinns det med men ni får se lite nu och lite en annan dag.
Lite hemliga saker var det i görningen. Fast bara snälla saker. Det knäppaste var nog att hennes gympalärare från 9:an kom och ringde på klockan 8 på lördagsmorgonen. Hejhej liksom...helgalet skulle jag ha tyckt. Fast det har förstås ingenting med bilderna ovan att göra. Nix, det var helt andra hemligheter. Dansanta sådana.


På förmiddagen hängde vi i ett väldigt vackert hem. Och jag fick mest hejda mig för att inte plåta utsökta detaljer istället för själva möhippan. Fast annars har de inte pappersmuggar med bubbel i fönstret.


Hon fick göra massor av cupcakes. De skulle symbolisera alla oss som var med. Min är den till höger. Associationerna var kaos, röra och därmed allt på. Helt klart godast blev den i alla fall.


I den blå asken fanns sådant som skulle bli ett pärldiadem till    henne. Sådär så att det skulle synas litegrann att hon var själva blivande bruden i sällskapet. Fast på ett snällt sätt. Alla trädde pärlor i någon centimeter på diademet och tillsist fick hon avsluta det själv.


Sa jag inte att det var vackert?


Alla hade väldigt personliga presenter med sig som var hemligt inslagna, allt för att hon skulle få klura ut vem presenten var ifrån. Alla utom jag då. Som hade missat själva poängen med gissningsgrejen. Jag hade massor av presenter men inte ett dugg hemliga. Typ affären-paket som hon har sett tusen gånger innan.


Fortsättning följer.

4 kommentarer:

 1. Åh vad mysigt och fint ni gjorde för henne! Och fantastiska bilder som alltid!

  Tack för att du delar med dig av allt kul!

  Kram,
  A

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar möhippa! Älskade cupcake-grejen :-D

  SvaraRadera
 3. Bon bon... Måste vara i Alingsås? :)

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder. Vill se mer,men framför allt vill jag hippa min egen syster.ujuj, så kul.

  Gillad att du är en kaos-cupcake fast ändå bäst. För smaken är ju viktigast!!

  SvaraRadera