08 maj 2012

göteborg.


Jag har varit på en fin sväng till Göteborg i ett par dagar. Frida på Trendenser och Anna på Milk hade ordnat ett fantastiskt flott eventClarion Hotel Post  med en massa väldigt bra och inpsirerande föreläsningar, tack! Det var väldigt många härliga där som var väldans kul att möta på  i den riktiga världen liksom. Och många som talade hemskt bra och inspirerande och man blir ju superpeppad att man nästan inte kan tänka klart till slut. Och nu önskar jag att jag kunde göra ett långt inlägg om allt men det får komma lite senare. Men några av de många fantastiska donnorna var FridaUnderbara Clara, Anna-Karin Nyberg, Isabella Löwengrip, Monika Ahlberg, Stylein´s grundare och chefsdesigner Elin Nyström, Karin Adelsköld och Rum21´s  chef Malin Hultqvist.

Och igår kväll på tåget hem såg jag verkligen vinsten av att ha lämnat datorn hemma och ha en telefon som aldrig kan koppla upp sig mot internet mer än sisådär 3 minuter var nionde timme. Om man har tur vill säga. I Göteborg kunde den inte koppla upp sig alls. Så jag låtsades att jag inte hade ett jobb och en mailbox från det att jag steg ut från vårt hus tills det att jag kom hem. Men jag blev varse att så var inte fallet. Kan man lugnt säga. Låtsatsvärldar är liksom bara bra så länge de varar. Och de varar aldrig för evigt. Synd.

9 kommentarer:

 1. vad fint tänker jag att få mötas sådär, och på bästkusten som jag bara älskar... Baksidan av det hela, det som kom i fatt dig när du kom hem får du ta med den där saltnypan. en sak i taget medan du andas med magen. allt ordnar sig, det gör verkligen det på nåt sätt. Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag önskar att jag hade kunnat delta. Alla verkar ju ha varit där ...

  Lycka till att ta dig igenom allt jobb som väntat på dig :)

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Vad roligt - skulle gärna gå och lyssna på de tjejerna! :-)

  SvaraRadera
 4. Men du, så skönt att få låtsas ett tag. Bara om så för ett ögonblick. Tittade runt i din fina butik igårkväll, så mycket nytt och fint du fått in. Snart dags för en ny beställning, lite sommarpresenter till familjen har väl aldrig skadat liksom..? Stor kram till dig.

  SvaraRadera
 5. Det var verkligen så roligt att få träffa dig på riktigt! Hoppas det blir fler gånger. Vi hamnade förresten på ett tåg som gick 18:42 från Göteborg men jag såg inte till dig! Kram Emelie

  SvaraRadera
 6. Jättebra föreläsningar, jag är glad att jag fick titta in på söndagen och lyssna på det hela :)
  Och bra strategi där med dator och telefon, har man tagit ledigt så har man! Sen att man får äta upp det efteråt, tja, det är ju så det funkar tyvärr... :)

  SvaraRadera
 7. Härligt att träffa dig! Kände samma sak, man har på nåt märkligt sätt befunnit sig i en fantasivärld de senaste två dagarna. Men vips så är man tillbaka i verkligheten igen. Fylld med inspiration och härliga möten!

  SvaraRadera
 8. Så fint! Tänk att ni fick vara på det nya, flådiga hotellet också. Fint ska det va, åt de fina!

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 9. Två helt fantastiska dagar med massa inspiration! Och vilket jobb Frida och Anna gjort! :)

  SvaraRadera