17 maj 2012

äpplet faller inte jättelångt.


Vi har lovat Liv att hon ska få min gamla kamera. Jag måste bara hinna visa hur den fungerar först. Under tiden så har hon drabbats av stilleben-feber. Hela hennes rum är små arrangemang som snart ska hamna på bild. Och det är klart att hon får hållas med det. Ända tills igår. Jag stod och plockade med något vid hennes skrivbord och så ... Har du limmat fast pärlorna direkt på skrivbordet och på den gamla porslinsasken? Nog för jag vet allt om genvägar och egentligen inte borde säga något med tanke på söndernålade väggar, söndertrasade tak och halvtapetserade vardagsrum. Men ändå.

Liv stirrade på mig. Är du typ galen mamma! Tror du jag skulle limma fast pärlorna på mitt fina skrivbord. Det är ju bara kludd.. Ni vet sån där häftmassa (jag säger alltid kitt), som man enkelt pillar bort. Såklart. Genvägar var det ju.
Förövrigt är hon mest nöjd med kattmasken, fastkluddad på plåtlocket, med en virkad blomma till öga.

13 kommentarer:

 1. Du verkar ha så himla fina ungar!

  SvaraRadera
 2. hahaha... tänk vad man lär dom! Här är den stående kommentaren; mamma vad ska vi pyssla idag?
  Älskar din klänning i förra inlägget, och japp - färgen med!

  SvaraRadera
 3. Ett proffs, helt enkelt ;-)

  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 4. Vilka söta små stilleben! Och kludd (eller som vi säger hemma hos oss"elefantskit") är ju så bra ! Mycket smart av din dotter! / Annika

  SvaraRadera
 5. Hihi "kludd", vi säger "kladd" :)

  SvaraRadera
 6. jag har visst missat en del hög med inlägg och jäklar vilken härlig kom-i-kapp-läsning! Först det stökiga, men ack så spännande skåpet. Hittar liksom nya detaljer hela tiden, tex är det en ask från Tiffanys?

  Och tvillingarnas födelsedag. GUD VILKA SÖTA BILDER! Vem vll inte ha tvillingar när man ser dessa?!

  Och klänningen ser ut att vara den perfekta färger, till fyndpris dessutom. Gilla!

  Och så Liv, min favorit! Full med kreativitet - undrar just vem hon har fått det ifrån?!? :)

  Ha en fin långhelg. Hoppas du får lite tid att slappa också. Kram!

  SvaraRadera
 7. Igår kom mina japanska ballonger och den sparkdräkt som jag beställt från din fina shop. Jag blev alldeles glittrig och varm av hur fint det var inslaget. Helt underbart. Ny tipsar jag alla om Mokkasin!!! :-)

  SvaraRadera
 8. Igår kom mina japanska ballonger och den sparkdräkt som jag beställt från din fina shop. Jag blev alldeles glittrig och varm av hur fint det var inslaget. Helt underbart. Ny tipsar jag alla om Mokkasin!!! :-)

  SvaraRadera
 9. Det är bara att låta henne hållas så länge hon tycker om det. Hon verkar ha mammas kreativa ådra. Vilken snygg klänning i förra inlägget. Skön grön färg. Ha en skön dag! Anita

  SvaraRadera