11 maj 2012

om jag bodde i göteborg vet jag exakt vad jag skulle äta idag.


 
Först - tack för alla hälsningar kring bilderna för Eco Wallpaper. Jag blir så glad och smickrad så jag svävar runt lite på moln. Ni är allt bra snälla.

Sen - en helt annan sak. Jag önskar jag hade summerat Göteborgsträffen i snyggaste inlägget men just nu räcker inte tiden. Dessutom glömde jag ju en viss väsentlig sak. Min kamera. Jamen jag vet, så orutinerat.  Men så länge så finns det många fina
ord och bilder om Bloggforum 2012.Läs hos Sara, Karolina, Maria och såklart hos Frida som var den bästa fixaren bakom hela alltet.Men påtal om Göteborg.
Lakrits fick jag med hem. Som
var gudomlig. Finns på NK och en drös av andra ställen. Och jag kan inte sluta tänka på den där chokladpralinen med salt ovanpå, som jag inte minns namnet på men dör lite när jag tänker på den. Om du bor i Göteborg så bara måste du ju shoppa chokladpralinerna dagarna i ända hos Flickorna Kanolds. Och äta varje lunch och middag på Familjen. Vi åt en fisk-Wallenbergare där och den kan jag förövrigt inte heller sluta tänka på.


Och Anna! Absolut att du ska läsa Cirkeln.


Nu kan man ju lätt tro att det här var ett medvetet val pågrund av lakritsen här. Men eftersom jag är högst förvirrad så har jag inte läst så noga på den där asken. Förren nu när jag redigerade bilderna. Skumt.

8 kommentarer:

 1. Ett inlägg med bildtext som svar - du går från klarhet till klarhet må jag säga. Då får det bli lite bok-shopping på min första city-runda med mini.
  ...
  Jag kan åka t-bana, jag är inte rädd...

  SvaraRadera
 2. Ja lakritsen var gudomligt god liksom Göteborgspralinen (ja den heter så om jag inte minns helt fel) från Kanolds. Kanske ska köpa hem ett par idag. Såg dig på söndagen men fick aldrig chansen att hälsa! Trevlig helg! Karin

  SvaraRadera
 3. Lakritsen och chokladen var to die for som en sann bloggare skulle uttrycka det ;)

  SvaraRadera
 4. Mums, vad godissugen man blev här då! Och Cirkeln. Läser den med och är på de sista kapitlena. Glatt överraskad av denna bok.
  Ha en fin fredag! //Elin

  SvaraRadera
 5. Oh, läser du cirkeln! Jag avslutade Eld i förra veckan och nu måste man ju vänta ett helt jäkla år på 3:an! Jämmer och tandagnisslan :(

  SvaraRadera
 6. Mmmm, den där lakritsen är ju såå good!!
  Dessutom tillverkas den bara några minuter från där jag bor ;)
  Farligt värre, haha..

  SvaraRadera
 7. Tänk att jag missade allt godis. Ja alltså det riktiga godiset - inte öron- och ögongodis som jag hann få en hel drös av på söndagen... Vad roligt det var att träffas! Och hoppas att möhippan blev lyckad!

  SvaraRadera
 8. This is my first time pay a visit at here and i am really happy tо rеad all at sіngle
  place.

  Here is my site :: acupuncture for sciatica
  my page :: sports massage

  SvaraRadera