23 maj 2012

posters-paket.Jag gillar verkligen posters som present. Det är få saker som kan bli så personligt om man verkligen lägger manken till.  Och en poster gör så mycket för ett rum.  Massor faktiskt. Och att kunna ge något som är så mycket men ändå inte behöver kosta skjortan, är ju perfekta presenten. 

I julas var det en kund i affären som berättade att hela hennes familj skulle få ett inramat print i julklapp. En tavla för varje person. För varje personlighet. Så himla fin idé tycker jag, så genomtänkt och omtänksamt att klura ut vem som passar för vilken tavla. Kopieringsläge på den idén tycker jag.


Men kanske är man inte ens tvungen att rama in den där presenten utan det kan vara nog så fint att få den i en rulle. En fin en, en pappers eller tygklädd med långa band. Så himla enkelt och vips så har man en ännu mer personlig present. Och megaomtänksamt.  


Min tanke kring presenter är oftast att de ska ha en livslängd.  Lite värre på ätbara varianter men annars. Inget slit och släng och kasta. Utan stanna, kanske läggas undan för en stund men väl kunnas ta fram igen. Och igen. Och då är den fina rullen så himla perfekt. Den kan stå där i garderoben och vänta ett slag. Sen åker postern ner för en annan, men en vacker dag kommer den upp på väggen igen. Precis som det ska vara.

Kanske och förhoppningsvis (om allt funkar som jag vill) så kommer man snart att kunna köpa vackra pappersark och band i affären. Så tillsammans med postern kan man bara beställa allt man behöver till sitt eget posterspaket (rullen får man ju automatiskt), visst vore det en flott idé? 

14 kommentarer:

 1. Vilken fin bild! Härliga färgkombinationer. Kram

  SvaraRadera
 2. Sofia!!! Vilka härliga bilder, jag blir alldeles till mig! Hoppas att det går i lås med pappersark och band, jag fullkomligt älskar sådant :)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. men åh så fint!
  det är ALLTID fint här.
  jag äääälskar din blog!

  (och jag har precis klickat hem 2st av den nya kaninlampan ;)

  SvaraRadera
 4. Superfint. Alltid. När jag fick mina silkespapper med ett fint papper runt kändes det jättelyxigt. Pappret är förövrigt inramat nu. Kram och tack för allt fint och snyggt du delar med dig av!

  Nanna

  SvaraRadera
 5. Älskar bilderna! Och håller tummarna för fina pappersark i affären snart. :-)

  Ang. bebisemagen så önskar jag verkligen att jag kunde svara på din fråga att "ja, det är snart" men det vore lite lögn. Nästan tre månader kvar. I mitten av augusti kommer den.

  SvaraRadera
 6. Älskar bilderna! Och håller tummarna för fina pappersark i affären snart. :-)

  Ang. bebisemagen så önskar jag verkligen att jag kunde svara på din fråga att "ja, det är snart" men det vore lite lögn. Nästan tre månader kvar. I mitten av augusti kommer den.

  SvaraRadera
 7. Du gör det igen! Så fina bilder, säger det jämt, men din kreativitet tycks aldrig sina.

  Grymt fint. Jag har alla pappren du visar här hemma, de står här och ser så tjusiga ut, men inte ett endaste snyggsnöre.

  Blev dock så himla inspirerad av dopet igår att jag köpte ljusblått sidenband till Harry idag. Ifall vi döper honom. Man vet ju aldrig och då, då gäller det att vara redo!

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 9. +++++TÄVLING PÅGÅR!!+++++

  CHANS ATT VINNA FINA BABYPRYLAR
  KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN FÖR ATT DELTA
  STORT LYCKA TILL & TACK FÖR EN HÄRLIG BLOGG!

  http://lady7.blogspot.se/2012/05/tavling.html

  SvaraRadera
 10. Ååå så lycklig jag blir-älskar fina papper & band,hoppashoppas kunna handla det av dig snart!
  Varm hälsn. Johanna

  SvaraRadera
 11. Har en svaghet för vackra papper och skulle kunna rama in bara dem… Ser fram emot att se vad som dyker upp i butiken.

  SvaraRadera
 12. Blir lycklig av de vackra bilderna, dagens må bra bild :)
  /Rani

  SvaraRadera
 13. Underbara bilder, färger och inspiration.
  TACK!

  SvaraRadera