21 maj 2012

tavelramar.


Jag får ofta frågan om var man hittar bra ramar. Och då är det ju lätt att dra till med Ikea, Granit och Åhlens. Säkra kort tänker man. Fast minst lika säkert är loppis. Och för min del bra mycket enklare också då det är fasligt lång väg till de flesta ställen med bra ramsortiment.


Det gäller ju förstås att inte nosa upp äkta konst för då blir det ju ett väldigt dyrt alternativ. Men Hötorgskonst med stora maffiga ramar kastar de ju nästan efter en. Och jag kan hålla med om att det ser ganska fult ut till en början, fast ganska fint blir det sen. 


Problemet kan ju vara måttet, förr i tiden var ju inte allt 50x70. Men är det inte något superexklusivt funkar det absolut att justera måttet lite grann. Våga klipp. Eller, som här, använd den gamla bilden eller baksidan som en låtsatspasspartou. Det mesta blir faktiskt rätt okej. Det beror ju liksom på. Självklart travar jag också iväg till ramverkstaden och gör någon dyr raminvestering. Men ganska sällan.


4 kommentarer:

 1. Det här kan mkt väl vara min absoluta favoritblogg!! Älskar allt!! Axx

  SvaraRadera
 2. Fina fina fina bilder Sofia! Vilket vackert piano och allt!

  SvaraRadera
 3. www.tavelram.se finns mycket att välja på. Värt en liten titt för udda, billiga och exklusiva ramar :)

  //Håkan

  SvaraRadera
 4. Vill även tipsa om vår nya butik på e-butik.bgafotocenter.se där vi har ett stort utbud i de flesta storlekar och färger

  //Björn

  SvaraRadera